Фейсбук Прекрасна коледна феерия сътвориха малчугани и педагози в ДГ Маргаритка

...
Фейсбук
Прекрасна коледна феерия сътвориха малчугани и педагози в ДГ Маргаритка
Коментари Харесай

Прекрасна коледна феерия сътвориха малчугани и педагози в ДГ Маргаритка

 Фейсбук Прекрасна коледна приказност сътвориха малчугани и педагози в ДГ " Маргаритка " във " Владиславово " през вчерашния ден, оповестиха разчувствани родители, които изпратиха и фотоси до Varna24.bg .

Много въодушевление, хубост и наслада донесоха грейналите елхи на децата, демонстрират фрагменти, запечатани от Диляна Влаева. Празничната декорация в детското заведение и приказните костюми на дребните сладури трансфораха празникът в незабравимо премеждие. Благодарение на упоритата работа на музикалния възпитател на градината Даниела Иванова на драго сърце всички дружно извършиха известни зимни песни в акомпанимент на Камерен струнен оркестър на учителите - " Анима ".

ДГ " Маргаритка " заслужава доста огромен подарък от Дядо Коледа за голямата съпричастност към идеята на 14-годишният Ванко от Варна, чието братче посещава детското заведение. Родители и педагози, отпред с шефа на градината Параскева Люцканова, организираха поредност от благотворителни начинания за набирането на нужните средства за спасението на Ванко. Благодарение на упоритите им старания и безрезервност, средствата за лекуването на детето в Германия към този момент са събрани и напълно скоро всички се надяват Коледното знамение да споходи и фамилията на младия състезател, който към момента за жал е в будна кома.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР