Фейсбук Патриотизмът тръгва от морето! Това заяви при представянето на листата

...
Фейсбук
Патриотизмът тръгва от морето! Това заяви при представянето на листата
Коментари Харесай

Димитър Карбов, Коалиция Българските патриоти: Патриотизмът тръгва от морето!

 Фейсбук Патриотизмът потегля от морето! Това съобщи при представянето на листата на коалиция " Български патриоти " във Варна Димитър Карбов от НФСБ, съобщи кореспондент на Varna24.bg

" Радвам се, че даваме началото на предизборната акция на коалиция на партии от български патриоти, в която влизат Вътрешна македонска революционна организация, Воля и НФСБ.

Отново разсъдъкът надви, още веднъж всеки един от водачите преодоля своето его и още веднъж ние показахме един модел, който стартира да надига въодушевлението измежду своите съидейници и симпатизанти и не инцидентно Кольо Колев, който по този начин изобщо не ни харесва нас българските патриоти, тъй като принадлежи в една друга политическа конспирация, ни даде резултат от 5,1%, като неговите разбори сочат, че доверието към тази коалиция пораства с всеки минал ден.

Не е инцидентно и това което се случва тук във Варна, тъй като аз постоянно съм казвал че патриотизма потегля от морето. Сред нас са все съумели и почтени хора. България има потребност от смяна, България има потребност от национализъм, България има потребност от посланичество на всички тези повече от 500 000 души, които на последните избори останаха разочаровани за това, че нямат свои представители в българския парламент.

И виждате какво се случи, потеглиха по делегации да вървят в Турция в всякакви такива други страни които им дадоха и опцията да разкриват в допълнение изборни браншове, в допълнение да дават на нас майка България гласоподаватели, с които да дефинират ориста ни и дефинират ориста на нашите деца.

Сега ще видите от Турция какъв брой гласове ще дойдат. Което е огромен проблем за нашето общество. Чест прави на българските патриоти, които бяха в 44-то Народно заседание, които съумяха да лимитират секциите в Турция най-много да ги редуцират в подобен тип, който да не съставлява кой знае каква опасност. Въпреки че е друга тематика, да разясняваме това дали те следва да избират и да имат изборни права в България. Но така или другояче занапред следва избирането, конструирането на Народното събрание.

Пожелавам в действителност нашата парламентарна група да бъде с по-голяма тежест, т.е. да имаме повече мандати. Това е задачата на всеки един от нас и мисля че това би трябвало да е главната цел, която би трябвало да си сложим, с цел да беседваме с нашите другари, нашите близки, с хората които познаваме, които са в нашето въздействие, с цел да отидат и да гласоподават. Разбира се да гласоподават с бюлетина номер 16, която е нашата бюлетина, с цел да имаме един мощен родолюбив тим, който да отстоява българския народен интерес, по този начин както го е правил постоянно. 

Ние сме мощния родолюбив тим зареден в действителност с желанието за смяна. Тук ще си разреша да направя пропаганда, че на 11-ти юли е извънредно значимо всеки български жител да отиде и да гласоподава, като несъмнено поддържа Коалиция " Българските патриоти " с бюлетина номер 16 ", разяснява Димитър Карбов.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР