Фейсбук Млад мъж от Нова Зеландия предлага романтично изживяване на самотните

...
Фейсбук
Млад мъж от Нова Зеландия предлага романтично изживяване на самотните
Коментари Харесай

Млад мъж предлага романтично изживяване за самотните дами на Св. Валентин

Фейсбук Млад мъж от Нова Зеландия предлага сантиментално преживяване на самотните дами на Свети Валентин. Услугите си Питър Уайлдинг обаче не има намерение да дава безплатно, а против възнаграждение, написа английският таблоид " Дейли Мирър ", представен от bTV.

Историята на младия мъж ненапълно трогва – той споделя, че на 12-годишна възраст е получил кръвоизлив в мозъка. Сериозният здравословен проблем едвам не го убива и дълго време попречва връзките му с дамите. Затова в този момент Уайлдинг, с изключение на да проработи нещо в допълнение, се надява да срещне и любовта.

Той оферира във " Facebook " композиция от седем разнообразни " пакета " със свое присъединяване, от които дамите да си изберат най-удачния. Освен това цените можело да се договарят.

Срещу " наем " от 15 $ Уайлдинг предлага едночасова разходка с напълно другарски темперамент.

Цената се удвоява за 2 утринни часа с прибавен шоколад за подарък и разходка, хванати за ръце. Услугите на Уайлдинг стават по-обхватни с повишението на " наема " – посещаване на спа и плуване, торта и пиво, вървене на ресторант и фотография за спомен.

Питър може да бъде нает и за вечеря с родителите. Цената обаче скача, в случай че би трябвало да си играе с братята и сестрите на наемателката си.

Срещу съответна сума новозеландецът може да се преструва във " Facebook ", че ви е гадже в продължение на цели две седмици.

За по-интимни преживявания, цената му е 150 $ за 15-часово прекарване. 

Питър ще вземе наемателката от вкъщи й, ще я заведе на вечеря, а по-късно и в сантиментален къмпинг, където тя може да получи някои обятия и целувки.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР