Фейсбук Кметът на район Аспарухово Ивайло Маринов сподели информация и снимки

...
Фейсбук
Кметът на район Аспарухово Ивайло Маринов сподели информация и снимки
Коментари Харесай

Новият кмет на район Аспарухово се похвали с добри новини

 Фейсбук Кметът на регион " Аспарухово " Ивайло Маринов показа информация и фотоси за облагородяване на предблоково пространство в региона, с помощта на новоприета общинска разпоредба, видя Varna24.bg . Ето и коментара му:

" Благодарности към кмета на Община Варна, господин Иван Портних и администрацията на регион " Аспарухово “ показаха жителите от съдружие на притежателите от ул. " Искър “ 43. Те са първите с осъществен план за озеленяване на междублокови пространства в региона. По самодейност на кмета на Община Варна – Иван Портних и с решение №1649-10 (39) на Общински съвет Варна бе призната Наредба за финансово подкрепяне на " Проекти за озеленяване и благоустрояване “, свързани с възстановяване положението на зелените площи, благосъстоятелност на Община Варна.

Днес, дружно с домоуправителя - госпожа Донка Хаджи  Фейсбук ева, огледахме осъществяването на плана. Живущите в блока на ул. " Искър “ 43 към този момент имат опция да се любуват на ново място за отдих пред входа, а от пролетта и на завършените живи плетове от лагерстремия, хризантеми и рози.

До края на месец ноември следва оглед и приемане осъществяването на останалите утвърдени планове за озеленяване на междублокови пространства на територията на регион " Аспарухово “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР