Фейсбук Благотворителен базар набира средства за, научи Varna24.bg.Той ще се проведе

...
Фейсбук
Благотворителен базар набира средства за, научи Varna24.bg.Той ще се проведе
Коментари Харесай

Благотворителен базар набира средства за малката Зори от Варна

 Фейсбук Благотворителен базар набира средства за, научи Varna24.bg .

Той ще се организира на 1 август (неделя) по пешеходната зона пред хотел Черно море от 10.00ч до 19.00ч.

" Моля ви да проявявайте самообладание и да съблюдаваме всички противоепидемични ограничения! Ще имаме ръчно-изработени продукти, дарени ни от хора с огромни сърца, които ще можете да си закупите единствено и само на 1.08.2021

Ще има и други готови изненади както за огромни по този начин и за дребни!

Заповядайте всички дружно да подкрепим Зори! ", гласи апел на уредниците на базара.

Както медията ни заяви, Зори се нуждае от нашата помощ, с цел да проходи.

Припомняме какво показа нейния татко Пламен Бочев в групата " "

" Нашето Малко слънце Зори е със Синдром на Уилямс.

Синдром на Уилямс е рядко генетично заболяване. Характеризира се с кардио-васкуларни проблеми- най-често суправалвуларна аортна стеноза, преходна хиперкалцемия в кърмаческия интервал, закъснение в нервно-психическото развиване.

Синдромът на Williams е сложно мултиорганно заболяване, което изисква присъединяване на разнообразни експерти – генетици, кардиолози, нефролози, психолози. Нивото на калция и витамин Д би трябвало да се управлява от време на време. Ранната консултация с кардиолог е извънредно значима.

Поради хиперкалцимия се наложи незабавна вливка, която извършихме в Турция (Liv Hospital). Заплатихме сумата от 1950 евро и нямаме гаранция, че ще задържи калция в правила и за какъв брой време. Именно по тази причина, незабавно се нуждаем  Фейсбук от рехабилитация, до момента в който калция е в норма, с цел да има късмет Зори да проходи. Не бихме желали той да се завиши, тъй като ще се наложи последваща вливка и още веднъж курсове рехабилитация, за които не разполагаме с нужните средства.

До в този момент се справяхме сами с помощта на фамилията и другари, само че би трябвало да побързаме да създадем първия курс рехабилитация, който ще ни коства 3.200 евро във профилиран Рехабилитационен център в Турция.

След запознаването със случая на Зори, Специалистите от центъра са изготвили профилирана рехабилитационна стратегия по отношение на болестта, което има Зори. За един курс рехабилитация ще се наложи престой от 24 дни.Ще използван и проформа фактура от Центъра, като това е цена за 1 курс рехабилитация на стойност 3,200 евро, който няма да е задоволителен тя да проходи. Затова се обръщаме с молба към вас да ни подкрепите, с цел да може нашето дете да проходи ", написа Пламен Бочев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР