Фейсбук Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги

...
Фейсбук
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги
Коментари Харесай

Ректорът на ИУ-Варна: Днес прекрачихме в новото столетие като иновативен и зелен университет!

 Фейсбук Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.Днес прекрачихме в новото столетие като съвременен, новаторски, самодеен, предприемачески насочен и зелен университет! Това написа ректорът на ИУ-Варна проф. доктор Евгени Станимиров във връзка честването на.

" Отправяме сърдечна признателност към генерации надарени преподаватели и отдадени на идеята чиновници, които са вложили и влагат сила, разсъдък и време в създаване на експерти с съвременни за времето си познания, креативност и умения за адаптивност. Благодарни сме на хилядите наши студенти, които ни повярваха и избраха да се образоват при нас!

Днес би трябвало да сме готови да посрещаме и устояваме на всички провокации, произлизащи от сериозната промяна на бизнеса и просветителните системи при неразбираеми параметри на икономическите, обществените и психическите последици от разрастващите се в света процеси. При тези условия се опитваме да проектираме бъдеще, чиито характерности и на нас самите не са ни известни!

Всички разбрахме, че положителните остарели времена на мислене и деяние на " занимателен каданс “ са в предишното. Светът като цяло и стопанската система в частност работят в жанр " блокчейн “ - всичко е обвързвано.

Част от акомодацията на всички нас би трябвало да включва насърчаване на цифрова креативност и множествена просветеност.

Ето за какво целите на екипа на Икономически университет-Варна са амбициозни. Ние не желаеме нашите ученици да са просто положителни. Животът възнаграждава обилно единствено отличните, а пазарът – безкомпромисните експерти.

Работим в тази посока, само че в никакъв случай няма да чуете победоносното " Успяхме! “ Нищо не е по-опасно от триумфа, тъй като постоянно води до блаженство и надменност.

Да си уверен, че си сполучлив граничи с нахалството и безумието на оня зидар, който в една ръка държи мистрия, в другата - кофа с хоросан, изправен пред купчина камъни със самочувствието, че ще успее да пресъздаде статуята на Давид на Микеланджело.

От нас се желаят по-прости неща. Да вършим нещо друго и свястно, да го вършим по друг метод!

Това е пътят към обновлението! Какъв по-добър късмет от в този момент?

Налага се да мечтаем смело и да работим мъдро!

Да влагаме разсъдък в упованията си, с цел да сме сигурни, че можем да платим цената на тези упования!

И да не забравяме думите на Робърт Кенеди, че " всеки от нас може да промени света към себе си! “

На многая лета на Икономически университет-Варна!

#uev #uevarna #иуварна ", гласи коментарът на проф. Станимиров в обществената мрежа
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР