Фейсбук Българи се стекоха в Одрин в почивните дни на националния

...
Фейсбук
Българи се стекоха в Одрин в почивните дни на националния
Коментари Харесай

Хиляди българи превзеха Одрин заради евтинията!

Фейсбук Българи се стекоха в Одрин в почивните дни на националния празник, Деня на независимостта. Според информации в локалните медии през трите почивни дни в града са пристигнали хиляди българи със стотици рейсове, съобщи Българска телеграфна агенция. " Хотелите в Одрин през тези дни се запълниха на 100%. Българите всеобщо пазарят в одринските магазини, на откритите пазари в града, пълнят заведенията за хранене и заведенията. Купуват с кашони хранителни артикули, домашни използва и всичко, каквото има на пазара.

Хиляди българи се любуват на хубавото време, на почивните дни и в това време си пазарят всичко, от каквото имат потребност и освен това доста на ниска цена поради девалвацията на лирата и нарасналата стойност на българския лев по отношение на лирата ", пишат медиите.

Одринските търговци показват, че са изключително удовлетворени от напора на съседите. " Клиенти дал бог, да са живи и здрави съседите. Не можем да вдигнем глава, непрестанно зареждаме магазините. Купуват и на едро, и на дребно. Особено бързо се разграбват пресните зеленчуци и плодове ", споделят те.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР