Фейсбук Апелативният съд в Пловдив отново поряза обвинения от окръжната прокуратура

...
Фейсбук
Апелативният съд в Пловдив отново поряза обвинения от окръжната прокуратура
Коментари Харесай

Чешкия за изнасилена жена: Изживя 10 оргазма, а сега ме топи!

Фейсбук Апелативният съд в Пловдив още веднъж поряза обвинявания от окръжната прокуратура в Пловдив в похищение и обезчестяване Пеньо Мангъров – Сашо Чешкия, да излезе на независимост. Той остава за непрекъснато в ареста, макар че съгласно изказванията му, здравословното му положение не било по никакъв начин положително и зад решетките не му давали нито хапчета, нито му осигурявали съответно лекуване, написа " Монитор ". В последните си думи пред 3-членния съдийски състав Мангъров изяснява, че красивата пловдивчанка сама е поискала да отиде с него до софийския му апартамент и че е карала първокласното му и струващо над 400 000 лв. возило.

" Така, както Р. е решила да показва сходно държание, тъкмо по този начин е решила да изпита повече от 10 оргазма при секс с мен и заради същата причина, че е била " отвлечена “, тя шофираше колата ми с над 260 км/ч както в едната посока, по този начин и в другата. И на другия ден сутринта, съгласно показанията на самата Р. В., аз съм й дал ключовете от джипа, който й се сторил, че не е чисто нов, с цел да се прибере самичка до Пловдив. Тъй като съм й заречен персонално аз да я върна, откакто излизаме на улицата, тя още веднъж ме помоли да кара тя колата ми, която съгласно нея, й е обичаната марка ", сподели пред съда Мангъров.

В последните си думи той още веднъж изиска независимост, тъй като не бил добре със здравето. Според неговия юрист двете обвинявания против Мангъров са изпразнени от наличие. " Не е инцидентно, че самият наблюдаващ прокурор към този момент за повторно в процедури по мярката на Мангъров споделя: " Аз до някаква  степен  бих се съгласила със отбраната, в случай че се допусне, че въпросната потърпевша е продажница “. Аз съм доста надалеч от това да настоявам, че въпросната девствена дама е продажница. Не бих си го и помислил. Тя е двадесет и няколко годишно момиче, без един час трудова ангажираност ", споделя в пледоарията си бранителят.

След това той развива фактологията с данни по какъв начин момичето е карало с сред 160 и 200 км/час колата на клиента му и по какъв начин са спирали на бензиностанция, където в случай че е била отвлечена, е щяла да желае помощ. Не единствено, че тя не е сторила това, само че и в жилището на Пеньо в София, в който имало камери, се виждало по какъв начин младата дама стои посред една от стаите към половин час сама с телефона си в ръка. Но още веднъж не се била обадила на никой за помощ, споделя юристът. Той желае от прокуратурата да изземе записите от бензиностанцията и от центъра на Пловдив, където девойката сама се качила в колата на Мангъров.

" Факт е и тя самата го признава, че тя ръководи този автомобил. И г-н  прокурорът я питаше: " Ама за какво е належащо да се върви в София, не може ли в колата или в Пловдив? “ и така нататък Тук има доказателства. Въпросната дама е споделила: " За мен е без значение къде ще прекарам нощта с теб “ - във връзка с Мангъров. " За мен е значимо утре  в 9 часа  да се върна в Пловдив, с цел да си разходя кучето “. На другия ден още веднъж тя, управлявайки автомобила, се връща в Пловдив, с цел да си разноски кучето, без да има минималното  намерение да алармира и да подава недоволство за  изнасилване и за нещо сходно ", твърди още юристът.

Той сочи за образец и някакво натискане и опипване на входа на столицата, когато при типа на полицейски патрул, младата дама седнала в скута на Мангъров и устроили сцена на служителите на реда. Според прокурора " в тази ситуация е налице едно психическо влияние, което е продължило във времето, което е предшествало станалото и е довело до там, потърпевшата Р. В. да вземе решение да претърпи нещо, което не е желаела да претърпи, само че да избегне по-тежки нездравословни последствия за себе си и за фамилията си ".

По повдигнатите му обвинявания Пеньо Мангъров го грози затвор от 10 до 20 години или пожизнен. Макар и следствието да е в начален стадий, от събраните досега доказателства може да се направи обосновано съмнение Пеньо Мангъров да е съпричастен към закононарушенията, в които е упрекнат, се стимулират апелативните съдии. Според тях има действителна заплаха при по-лека мярка от задържане под стража обвиненият да извърши закононарушение. Този извод се обосновава от обремененото му правосъдно минало, като всички закононарушения, за които е осъждан, като се изключи първото, са за закононарушения срещу личността, изнудване и насила.

Апелативният съд  одобри, че съществува и действителна заплаха да се укрие. Той бил закопчан на 10 януари в града на тепетата, откакто пловдивчанка се оплакала, че Пеньо я е качил в колата си, закарал я е до София, където я е изнасилил. След това я върнал назад в Пловдив. Последно бе задържан предишния септември и още веднъж бе упрекнат в обезчестяване на млада жена. Рано сутринта на 5 септември м.г. в къщата си в столицата той изнасилил друго момиче, като преди този момент й дал избор, сочейки й че има две благоприятни условия.

" Или да те пребия, да те изнасиля и да те изхвърля като куче, или да не се съпротивляваш и да стане по лесния метод ". Момичето очевидно не се съгласило на лесния метод и Пеньо Мангъров бил задържан в София. Няколко месеца по-късно случката се повтаря, само че с пловдивчанка. Името на Сашо Чешкия нашумя в края на предишния и началото на този век. Той бил търсен от прокуратурата в Чехия за две поръчкови убийства. Едното е от декември 1998г. на богатия строителен бизнесмен Ладислав Цимерман.

Второто нападение е от април 1999г. на осветителя в Народния спектакъл в Прага Иржи Витек. От прокуратурата в Чехия търсили над 2 години Мангъров и го разкрили в нашенски затвор. Сашо Чешкия излежавал присъда за обезчестяване на студентка. В Прага Мангъров получил 30 години затвор при задочно съдене, която присъда била анулирана. През септември 2009г. Мангъров получи 20 години затвор за убийството на Цимерман от окръжния съд в Пловдив, който го оправда за второто ликвидиране на Иржи Витек. Определението на Апелативния съд е дефинитивно и не предстои на митинг и обжалване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР