Фейсбук 83-годишният Христо от Варна, който и полицията в морския град

...
Фейсбук
83-годишният Христо от Варна, който и полицията в морския град
Коментари Харесай

Дядо Христо се намери, жив и здрав е!

 Фейсбук 83-годишният Христо от Варна, който и полицията в морския град разгласи за търсене, към този момент е вкъщи жив и здрав, научи Varna24.bg.  Новината заяви неговата щерка, която час преди да разгласява положителната вест в обществената мрежа е заявила в ОД Министерство на вътрешните работи Варна, че дава единодушие информацията за издирването на татко й да бъде оповестена и да бъде потърсено подпомагане и от медиите.

От пресцентъра на полицията потвърдиха за медията ни, че индивидът е открит, само че околните му не са дали навреме противоположна връзка до органите на реда, с цел да бъде прекъснато издирването преди да се оповести, че към момента мъжът с деменция е в неопределеност.

Ето и коментара на дъщерята на дядо Христо, оповестен малко след 13 часа през днешния ден:

Намерихме татко ми. Благодаря на екипа на Спешна здравна помощ! Благодаря и на ФБ, и всички вас - сърдечни хора, които желаете да помагате, вие всички имате дял в намирането му... Баща ми е в доста положително положение - няма рани и е относително съответен, поради обстановката. Беше измърсен, само че сега е изкъпан, сит и с наслада легна да спи, тъй като последните две нощи не бил спал - " Как да дремя, сподели, доста беше студено! " Поскарах му се, че е тръгнал нанякъде самичък и без яке. Каза че " няма да взе участие към този момент в такива работи ". Да се смееш ли да плачеш ли?! Смея се, тъй като се откри и е жив и здрав!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР