Фейсбук 28-годишната Илияна Христова от Варна, която преди около година стана

...
Фейсбук
28-годишната Илияна Христова от Варна, която преди около година стана
Коментари Харесай

Онкологично заболяване помрачи радостта от успешната белодробна трансплантация на Илияна от Варна, нужна е спешна помощ!

 Фейсбук 28-годишната Илияна Христова от Варна, която преди към година стана първата българка с сполучлива трансплантация на бял дроб  в Университетската болница във Виена, още веднъж се нуждае незабавно от помощ, оповестиха за Varna24.bg  приятели на младата жена. 

" Илияна Владимирова Христова е прелестен младеж, с очарователна усмивка, зад която се крие сурово и мъчително всекидневие. Завършила с отличие Здравен мениджмънт и до преди година и половина работеща в областта на опазването на здравето, Илияна е наранена от генетичното заболяване муковисцидоза. Състоянието й фрапантно се утежни и предходната година претърпя белодробна трансплантация. Месец септември, единствено няколко месеца след трансплантацията, й откриват рак. От тогава до в този момент е претърпяла 4 интервенции, като последните две са м. април т.г., 10 химиотерапии, а на път е и последваща.

Невъзможното й всекидневие, изправящо я всеки ден очи в очи с муковисцидозата, трансплантацията и борбата й с рака не са пречупили този борбен младеж, не са прекършили жаждата й за живот!

И след едногодишен престой във Виена двете с майка й мъчно оцеляват. Тъй като положението на Илияна е доста съществено, майка й не може да работи. Обгрижва щерка си. А момичето има общо 5 интервенции за една година, 4 от които са поради рака. Никой от нас не предполагаше, че след сполучлива белодробна трансплантация може да се случи нещо толкоз безмилостно грубо ", споделят за медията ни другари на Илияна.

Всеки, който е съпричастне и има опция да помогне в сложната борба за оцеляване на Илияна и нейната майка, може да го направи с подаяние.

Банка ДСК

IBAN BG58STSA93000019057800

BIC STSABGSF

и

paypal.me/borbazadah

Илияна Владимирова Хеистова

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР