Фейсбук/Trevor HesleyОтиде си една легенда. Кен Хенсли от Юрая Хийп

...
Фейсбук/Trevor HesleyОтиде си една легенда. Кен Хенсли от Юрая Хийп
Коментари Харесай

Почина авторът July morning - легендарният Кен Хенсли от Юрая Хийп

Фейсбук/Trevor Hesley

Отиде си една легенда. Кен Хенсли от " Юрая Хийп " умря на 75 години. Новината бе съобщена  от брат му Тревор в обява във фейсбук, съобщи

Името му става международно известно като член на така наречен типичен състав на рок групата " Юрая Хийп " от 1970-те години. Той е създател или съавтор на множеството от трансформиралите се в типичен композиции, песни на групата, измежду които: Look at Yourself, Lady in Black, Easy Livin`, July Morning и други Всичко това трансформира Хенсли в една от най-значимите фигури в историята на рок музиката.

„ Пиша това с натежало сърце, с цел да ви уведомя, че брат ми Кен Хенсли умря в сряда вечерта “, написа Тревър Хенсли. „ Красивата му брачна половинка Моника беше до него и успокояваше Кен през последните няколко минути с нас. Всички сме съкрушени от тази трагична и необикновено непредвидена загуба и ви молим да ни дадете малко място и време, с цел да се примирим с нея. Кен ще бъде кремиран на частна гала в Испания, тъй че, апелирам, не искайте информация за погребението. Кен си отиде, само че в никакъв случай няма да бъде пропуснат и постоянно ще бъде в сърцата ни ", написа още брат му. 

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР