Фейсбук съобщи, че получава информация за потребителите си не само

...
Фейсбук съобщи, че получава информация за потребителите си не само
Коментари Харесай

Фейсбук събира информация за потребителите си от външни сайтове

Фейсбук заяви, че получава информация за потребителите си освен от данните в профилите им в мрежата, само че и посредством външни уеб сайтове.


Това е допустимо посредством функционалността Off-Facebook Activity (дейност отвън Фейсбук), позволяваща ръководството на информация, която постъпва от други уеб сайтове.

По този метод се обработват данни, които компании и организации дават на Facebook за активността на потребителите, да вземем за пример за потребление на приложения или визити в разнообразни уеб сайтове.

Компанията акцентира, че събира тези данни, с цел да дава по-актуална реклама, да предлага групи, събития и артикули, които биха заинтересували потребителя.

В същото време, по този начин се дава опция на компании и организации да оценят резултатите от своите уеб сайтове, приложения или реклами, както и да бъде откривана " предизвикваща съмнение интензивност ", което ще направи Facebook по-безопасен.
 Facebook изтри 5,4 милиарда подправени профила Facebook изтри 5,4 милиарда подправени профила
От началото на годината изтритите от Facebook подправени профили към този момент са 5,4 милиарда, разгласи компанията, след следващата порция изтриване на сметки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР