Фейсбук съобщи, че блокира използването на всички профили (акаунти) на

...
Фейсбук съобщи, че блокира използването на всички профили (акаунти) на
Коментари Харесай

Фейсбук наказа жестоко Доналд Тръмп, той побесня

" Facebook " заяви, че блокира потреблението на всички профили (акаунти) на някогашния президент Доналд Тръмп за две години, считано от 7 януари тази година, когато в началото му беше неразрешено да разгласява в обществената мрежа, заяви БНР.

" Facebook " добави, че схваща, че днешното решение ще се смята за " спорно ".

През предишния месец надзорният съвет на софтуерния колос реши да удостовери възбраната на компанията за акаунта на Тръмп заради ролята му в протестите на Капитолия на 6 януари.

Тази двегодишна възбрана ще попречи на Тръмп да употребява Фейсбук или Instagram, с цел да комуникира със своите почитатели до след междинните избори през 2022 година в Съединени американски щати.

Бившият президент на Съединени американски щати реагира остро на новината, съобщи Франс прес. " Решението на Facebook е засегнатост (за) 75-те милиона (американци), които гласоподаваха за нас (на президентските избори) през (ноември) 2020 година ", съобщи Тръмп в официално съобщение. Той акцентира, че не трябва да бъде позволявано на колоса в региона на обществените мрежи да постанова цензура и да заглушава хора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР