Фейсбук > Пораженията след нападениетоНа 23 май се разхождах по алеите

...
Фейсбук
> Пораженията след нападениетоНа 23 май се разхождах по алеите
Коментари Харесай

Варненка изживя неописуем ужас, докато се разхожда по алея в Златни пясъци

 Фейсбук > Пораженията след нападението
" На 23 май се разхождах по алеите на Златни пясъци към 19 часа. Беше ярко и още грееше слънце. Внезапно от паркинга на хотел " Афродита " изскочиха десетина кучета, които ме подгониха и нахапаха доста неприятно. Следва - такси, Спешен кабинет във Варна, инжекция, култивиране. Неописуем стрес и смут! Нямам опит с кучета, не считам, че те са отговорни, само че по този начин ли считаме да посрещаме туристи, пък и деца, които считат да се пращат на отмора. Мръсно, неуютно, неокосено. Смятам, че и хотелиерите би трябвало да се погрижат за територията, а освен за своя хотел! "

Ето какво гласи и коментар във връзка със случилото се:

" За незапознатите със закона. Кметовете са задължени да дават отговор за безстопанствените кучета и котки. Те могат да упълномощят лица които да правят предоставената на тях отговорност. 

Сигнали могат да се подават до Община Варна, само че е добре да бъдат подадени паралелно и до БАБХ. Хотелиери и други ръководители могат да се обръщат за помощ и непосредствено към отрасловите министри с тъжби за несъблюдение на Националната стратегия за преодоляване на популацията, която възпрепятства бизнеса им ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР