Фейсбук Какво се случва с гробаря Веселин Кузмов, който заедно

...
Фейсбук Какво се случва с гробаря Веселин Кузмов, който заедно
Коментари Харесай

Какво се случва с Гробаря, спечелил Биг Брадър преди 10 години?

Фейсбук Какво се случва с гробаря Веселин Кузмов, който дружно със брачната половинка си Ели сграбчи огромната премия от 200 000 лева преди 10 години? Голямата облага в риалитито не донесе доста благополучие на семейство Кузмови. След финала на " Биг брат фемили " те се разделили, само че поделили по равно парите. Страстта на Веселин към шантавите рисунки датирала от дълго време, но в началото имал татуси единствено на няколко места. След раздялата си с Ели някогашният съквартирант, прочут с буйния си манталитет и груби маниери, изпаднал в меланхолия.

Веско стряскал комшии, познати и напълно непознати хора освен със странния си тип, само че и с държанието си. Гробарят постоянно си говорел самичък, а от жилището му се разнасяли викове и мощна метъл музика. Заради среднощните крясъци, няколко пъти съседите му се страхували, че в дома му става нещо ужасно и викали полиция. Униформените съставяли протокол и го предупреждавали, той се кротвал и след дни екшъните продължавали.

100-килограмовият ексцентрик шокирал с изявления, че обича гибелта и два пъти е бил " пасажер ". Според съседи на Гробаря, облагата му от " Биг брат фемили " била профукана за дрога и оргии с проститутки. Веднъж извикани в дома му ченгета заварили над 8 жрици вкупом! 

За разлика от мъжа си, Ели Кузмова претърпя същинска трансформация и се опита да се възползва от своите 5 минути популярност. Пухкавата русокоска фрапантно се втали и се подложи на куп разкрасяващи процедури. Ели постави 840 кубика силикон в гърдите и промяна на устните.  

След раздялата си с някогашния си мъж, с който нямали брак, тя претърпя любовна спекулация с известния в ъндърграунда престъпник Пеньо Мангъров, който излежаваше присъда за обезчестяване. Блондинката се сближи с Азис около общата им обич към кучетата и даже се снима в негов клип. По-голямата част от нейния дял от облагата Ели употребила, с цел да върне остарели задължения и за пластични интервенции, написа " Уикенд "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР