Фейсбук е едно от най-сигурните средства, чрез които да влезете

...
Фейсбук е едно от най-сигурните средства, чрез които да влезете
Коментари Харесай

Най-големите лъжи във "Фейсбук", с които избиваме комплекси

" Facebook " е едно от най-сигурните средства, посредством които да влезете в друга действителност, само че посредством неистини. Целта е една – когато някой преглежда профила ви, да си намерения: " О, какъв прекрасен живот има. Колко е състоятелен и по какъв начин всички го харесват. Толкова му изпитвам завист. " И в множеството случаи се получава. Нищо, че до момента в който във виртуалното пространство сте на " Какао бийч ", в същинския живот купувате чушки от кварталния магазин. Много известни персони също си служат с неистини във " Facebook ", с цел да покачат интереса към себе си. Публикуват двусмислени статуси на страниците си, след което чакат реакцията на медиите. После наложително следва втора обява, в която се загатва какъв брой мръсно нещо са публицистите. Просто ей по този начин – от невзискателност, тъй като те, благите, не обичали да им се бъркат в персоналния живот. Вижте топ 10 на най-големите неистини, с които някои хора избиват комплексите си в интернет пространството. 1. Промяна на името

Доста хора трансформират част от името си, с цел да привлекат внимание. До един миг сте били с дребното си име и семейството, само че по-късно решавате да я замените с бащиното. Прави се, с цел да си мислят приятелите ви, че имат нов човек в листата. Така отварят профила ви, с цел да погледнат кой тъкмо сте, и хоп – фантазията ви да сте известни във " Facebook " се сбъдва.

Други пък стигат още по-далеч и с помощта на тях обществената мрежа се трансформира в дребен латиносериал с екзотични имена. Така Мария Иванова от Пловдив стана Мария Торес от Милано или Есперанза Белучи от Монако.

Много фешън измежду фейсбук кифлите е също по този начин да се кръщават с имена, подобаващи по-скоро за поданици на арабските емирства. Току-виж някой си помислил, че сте щерка или наследник на шейх. Може и половинка – даже още по-добре.

2. Лежите на дивана у дома, а се отбелязвате от нощен клуб

Малдивите наподобяват прелестно от терасата у дома, само че не забравяйте да изключите автоматизираната локализация, с цел да не се окаже, че сте по едно и също време на две места. Много публикувано е също младежите да се означават от нощни заведения, до момента в който са у дома. Във връзка с това се появиха и следните занимателни изявления: " Майка я пратила да купи лук, а тя си постнала " На шопинг съм " и " Накиснала си е краката в леген със сол и написала, че е на СПА ".

Има хора, които изпитват потребност да осведомяват останалите къде са, с кого са и какво тъкмо вършат във всеки час от денонощието – въпреки истинността на изказванията им да е под подозрение.

Актуално измежду младежите е най-малко един път през лятото да се отбележат от " Какао бийч " в Слънчев бряг. Някои го вършат даже когато единствено минават оттова. Ако пък действително сте там, наложително си направете фотография на масата с напитки, с цел да покажете какъв брой ви е крепко, по какъв начин не ви пука от нищо и какъв разточителен живот водите. За да се затвърди тезата и на всички да е ясно, че сте най-готините в клуба, е целесъобразно да се щракнете с шампанско и наргиле.

3. Снимка до кола

Със сигурност най-малко един път сте виждали кадър на момче, което с едната си ръка се прави, че отваря вратата на скъпа кола, а с другата приказва по телефона. Това към този момент е отживялост. Ако инцидентно попадне в такова возило, първото нещо, което прави типичният измамник от " Facebook ", е да снима кормилото, с цел да се види марката, след което да си щракне селфи на седалката.

Действията би трябвало да се случват оптимално бързо, тъй като след 5 минути към този момент може да се наложи да предадете колата на същинския притежател. Няколко фотоси обаче са задоволителни, с цел да бъдете вървежен за дълъг интервал от време.

Жените работят по напълно различен метод. Снимат се в колата на някой другар или в някоя автокъща и изпод пишат многозначното " Благодаря ". Оттам нататък на вас остава да се чудите от гаджето ли е подарък, или от баща. Отговор на въпроса ще намерите, когато на идващия ден я засечете в градския превоз.

4. Кадър по какъв начин четете книга

Новият лозунг на умната кифла е " Интелигентността е хубост ". Към написаното прибавете фотография с книга и чаша вино. В мненията изпод е добре да има и откъс от това, което четете, с цел да покажете, че сте наясно с нещата. Каква е лъжата тук? Много хора се вършат, че четат, единствено до момента в който създадат фотографията, и не я споделят.

Кадърът цели да потвърди, че вие блестите най-много с интелектуални качества и богата обща просвета, а не с външен тип. Всичко това е неистина, тъй като човек, който обича да чете и е потопен в историята на книгата си, в никакъв случай няма да се досети даже да влезе във " Facebook " в този миг.

5. Загадки по отношение на фамилното ви положение

Доста девойки разгласяват фотография на ръката си с пръстен на нея. Започват въпроси дали девойката е сгодена и честитки, а тя дава отговор единствено с по една усмивка. Целта е да бъде звездата на деня и всички да приказват за нея.

Истината в множеството случаи е напълно друга, а бижуто е част от чеиза на майка отпреди 30 години.

6. Приятелство с известни личности

Някои консуматори качват селфита с известни персони и по-късно ги отблязват. В мненията изпод се държат фамилиарно с тях, с цел да си мислят останалите, че са близки другари. В действителността обаче те са просто почитатели, които са се снимали с известна персона, която харесват.

Други пък им пишат мнения все едно всеки ден пият кафе дружно. Наскоро плеймейтка си разгласява фотос с подпис от Кристиано Роналдо или по-скоро се опита да излъже, че са се видели очи в очи и той го е разписал. Оказа се, че картичките се продават авансово, подписани на входа на стадиона.

7. Фалшиво местожителство

За да съответствува новото ви име изцяло със същността ви, е добре да " заживеете " в Дубай. Други подобаващи разновидности са Портофино и Сен Тропе. Това е симптом за доста високо обществено състояние. От момента, в който публикувате лъжливото си местопребиваване, би трябвало да бъдете извънредно внимателни, тъй като рискове дебнат отвред. Ходете единствено с тъмни очила и шапки, с цел да не ви разпознават съгражданите ви. Все отново към този момент живеете в друга страна.

За да вдигнете още повече рейтинга си, прибавете в информацията за образованието си, че сте приключили " Харвард " или " Оксфорд ". Това автоматизирано ще ви добави нови почитатели.

8. Качване на остарели снимки

Тази точка е тясно обвързвана с лъжата, че живеете в друга страна. Има консуматори, които един път отишли на отмора, си вършат по 2-3 хиляди фрагмента от мястото. След това в продължение на месеци публикуват старите фотоси и се стараят да заблудят всички, че към този момент живеят в Италия да вземем за пример. Подобно положение граничи с шизофрения и не е за подценяване.

Така, до момента в който мислите, че съседката от долния етаж се е преместила в друга страна, ще я засечете да мие стълбището на входа.

9. Чужда профилна снимка

Снимка на човек с съвършена фигура за профилна. Опитвате се да щракнете върху нея, с цел да я разгледате по-отблизо, и се оказва, че е заключена и може да се гледа единствено в дребен размер. И по какъв начин другояче, когато фотосът въобще не е на този, който я е качил, и лъжата ще бъде разкрита доста елементарно. От сходни дейности няма доста смисъл. Стараейки се да предизвикате удивление, най-малкото ще получите подбив.

10. Почивка с обичания, а в действителност с мама

Някои дами споделят фотоси от почивки, на които не се вижда съвсем нищо, с цел да е по-загадъчно. Гледката е към басейна на някой хотел, залез или храната от румсървиса. Възможностите за изложение под фрагмента са основно две: " Винаги знаеш по какъв начин да ме зарадваш " или " Утрините са най-красиви, когато се събуждаш до обичания ". За да наподобява по-тежкарско, може изпод да има и единствено едно сърце.

Хайде в този момент да се върнем към действителността и да си спомним, че сме на фамилна отмора с цялата рода, а гадже въобще нямаме. Модата за инсценирани сантиментални екскурзии с половинката идва от плеймейтки и моделки, които го вършат, с цел да провокират медиен звук.

Източник: highviewart.com

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР