Февруари символизира прехода, защото студената зима постепенно се оттегля и

...
Февруари символизира прехода, защото студената зима постепенно се оттегля и
Коментари Харесай

Астропрогноза за февруари

Февруари символизира прехода, тъй като студената зима последователно се отдръпва и пролетта се готви да пристигна да я размени.

През Февруари няма някакви мощно впечатляващи и травматични аспекти, само че все пак първата половина на месеца може да се окаже по-непредсказуема, защото Слънце, Меркурий и Венера транзитират през знак Водолей – знака на непредвидените неща. Освен това в средата на месеца ще има отчасти слънчево затъмнение, а затъмненията могат да носят след себе си сърпрайзи.

Хороскопът за Февруари демонстрира, че началото на месеца е много под напрежение и дисхармоничен интервал. Това се дължи както на негативното положение на биосферата на Земята от 3 до 11 февруари, по този начин и на преноса на Слънцето и съответствува му с Южния лунен възел (на 03.02 в 21:50ч) и намаляващата фаза на Луната. Всички тези сили ще окажат негативно въздействие върху доста хора, най-вече върху здравословното им положение. Освен това квадрата сред Венера и Юпитер, и Луната към Сатурн на 4 февруари, вършат още първите дни на месеца много напрегнати и отрицателни. Мнозина ще запомнят началото на февруари като избран прелом както в връзките, по този начин и в личните проекти.

Втората седмица от 5 до 11-ти февруари, също ще е много напрегната, защото Венера до 11 февруари ще бъде в знака Водолей, а това ще повлияе на прочувствено и чувствено равнище на доста хора, което ги прави извънредно нестабилни. В допълнение, намаляващата Луна по това време ще оказва негативно влияние върху аурата на доста хора, което води до понижаване на имунитета и обостряне на хронични болести.

В началото на третата седмица на февруари от 12 до 15 число, негативните въздействия още ще се усещат, само че въпреки всичко стартират доста да отслабват до Новолунието, което е на 15 февруари в 23:06ч и което ще бъде съпроводено от отчасти слънчево затъмнение. Ето за какво дните 13, 14 и 15 февруари, когато Луната минава през знака Водолей, може да се нарекат дните на Черната Луна. Двете феномени – новолунието и затъмнението в символ Водолей - стават по едно и също време със съответствува с Меркурий, което демонстрира значимостта на информацията, изследванията, връзките и пътуванията. Неговото влияние като цяло е позитивно, дава креативен хрумвания и поддържа новите инициативи. Най-чувствителни към неговото въздействие са закрепените знаци – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Ако имате персонални планети, Асцендент или Министерски съвет, които вършат аспект с точката на затъмнението, въздействието от това ще се прояви в идващите шест месеца.

Слънчевите затъмнения се появяват, когато Луната минава сред Земята и Слънцето и краткотрайно затъмнява слънчевата светлина към Земята. Като предписание те символизират края на един цикъл и началото на нов. Последствията от тях могат да се видят на външно равнище, под формата на събития или от вътрешната страна, в развиването на личността, реорганизацията на ценностната система.

Водолеят е независимост и избор, вълнуващи вероятности и креативно ентусиазъм. Затъмнението по отношение на Меркурий значи, че главният акцент ще падне върху мисленето и връзката. Меркурий в астрологията е обвързван с разсъдъка, новините и информацията, образованието, превоза, пътуванията. Всички тези условия са от изключително значение. Ако сте сами, то ще имате опция да се срещнете и поддържате връзка с нови и забавни хора в близко бъдеще. Можете да намерите същински другари и даже същинска обич.

Точката на затъмнението в 27 градуса на Водолей образува позитивен аспект с Уран - планетата на смяната, която демонстрира позитивни промени. Въпреки това, Урановата сила работи непредсказуемо и обстановките могат да се развият напълно друго от предстоящото. Освен това затъмнението образува квадрат с Юпитер в Скорпион, което припомня нуждата да бъдете умерени, с цел да се избегнат прекомерно фрапантни промени. Юпитер е планета на разширението, само че аспектът е негативен, тъй че не би трябвало да разпилявате вашите сили на незначителни неща, по-добре е да се концентрирайте върху тези посоки, които са в действителност значими за вас. За сериозен бизнес, скъпи покупки, пътешестване и срещи не е уместно три дни преди и три дни след тази дата. Преместете ги за друго време. Затъмненията на слънцето посяват семената на бъдещите събития, залагат програмата за бъдещето. Използвайте тази мощна галактическа сила, с цел да заложите персоналната си стратегия. Слънчевото затъмнение е всъщност нова Луна, тъй че е добре да се организира нов лунен обред в този ден за осъществяване на желанията. Намислете си предпочитание и то ще получи звезден подтик и резултатите могат да дойдат в идващите шест месеца.

Представителите на огнената буря ( Овен, Лъв, Стрелец) да извърнат внимание на работата. В началото на месеца е добре да създадат проектите си и да дефинират на какви планове ще се посветят, накъде ще насочат креативната си сила. Усилията ще бъдат възнаградени в бъдещето.

Представителите на земната буря (Телец, Дева, Козирог) би трябвало да бъдат по-внимателни с финансите. Не всичко ще се развива по проект, тъй като има детайл на неустановеност. Периодът е добър за струпване, само че се предлага да се ограничите в разноските.

За въздушни знаци на Зодиака (Близнаци, Везни, Водолей), главната тематика на месеца ще бъде персоналния живот. Можете да имате шанс в любовта, тъй като на ваша страна е поддръжката на звездите. Времето е уместно за сантиментални срещи, самопризнания за обич и даже оферти.
Хората от водния детайл (Рак, Скорпион, Риби) могат да привлекат приятни хора и приятни условия. При мнозина ще възникне нужда да понижат активността си, да останат в тишина и на мира, да се отдадат на фантазиите си. Позволете си да се отпуснете и да си извършите най-малко дребна отмора, с цел да избягате от стремителния ход на живота.

След затъмнението и Новолунието (на 16 февруари) ще стартира новата източна година на кучето.

На 11 февруари Венера ще премине в символ Риби, на 18 февруари Меркурий и Слънцето ще я последват в същия знак. Там се намира от дълго време и Нептун. Цялата тази планетна класификация ще образува площ към Марс в символ Стрелец, което ще повлияе върху интензивността и активността на хората, ще изисква от тях да бъдат по-внимателни и проведени. Този фактор може да повлияе върху повишаването на престъпността, заплахата от терористични дейности, разнообразни авиационни катастрофи заради неточности от индивида или техногенна злополука.

Марс е планета на действието, а Нептун, планета на илюзиите, объркването, заблудите, пасивността. Квадратурата сред тези две планети през третата седмица на февруари, може да генерира неправилни, погрешно замислени и несъответствуващи начинания и дейности. Фокусирането върху силата е мъчно, тъй че постигането на задачите няма да е елементарно. Бъдете извънредно деликатни, с цел да не пострадате от интриги, непознати неистини и измами.

След 20 февруари обстановката ще стартира да се стабилизира и интервалът от 20 до 25 февруари ще бъде релативно удобен.

Благодарение на хармоничното положение на земната биосфера и увеличение на жизнеността, хората ще се усещат по-уверени, ще могат да се освободят от отрицателните положения и болести, и по-оптимистично ще възприемат ставащото. Важни каузи, срещи планирайте след 20 февруари, когато дружно с възходящата Луна през третата десетдневка на месеца, хората ще имат опция да употребяват своите качества и опит по-ефективно. По това време ще бъде по-лесно да се изградят дълготрайни взаимоотношения, да се открият стратегически контакти и да се осъществят проектите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР