Фестивалът в Пампорово по случай студентския празник и тази година

...
Фестивалът в Пампорово по случай студентския празник и тази година
Коментари Харесай

Над 3 000 студенти пяха с Галин и Преслава

Фестивалът в Пампорово по случай студентския празник и тази година побра над 3000 студенти в изисканата шатра. За трета поредна година уредниците от „ Event Academy” направиха и невъзможното, с цел да зарадват хилядите студенти, а позитивните мнения са краскоречиви за добре свършената работа. Бъдещи вишисти от десетки градове съумяха да отбележат уместно своя 8-и декември в компанията на куп звезди, измежду които рапърът 100 кила, Гери-Никол Камелия, Галин и Преслава.

100 кила се появи в компанията на красивата си другарка. Чаровната русокоска, чието име той пази в загадка, завоюва благосклонностите както на почитателите, по този начин и на сътрудниците му. Зад стените на голямата шатра, приютила многочислените студенти, се изяви и певицата Гери-Никол. Изпълнителката на „ Момиче като мен “, “Готина и луда” и “Над закона” съумя да предизвика младежите, а най-отраканите откриха място до нея на огромната сцена. 21-годишната тийнсензация повика трима души, които способстваха за хореографията и цялостното й показване. За положителното въодушевление се погрижиха още Вирго и TRF. Певецът и музикален продуцент Галин, както и колежките му Преслава и Камелия сложиха величествен край на фестивала на 8-и декември.

Всички те пяха без почивки, като цялостната стратегия продължи почти седем часа. Припомняме, че през миналата година в проведения от Event Academy фестивал се включиха рап изпълнителят и продуцент Криско, хитовото дуо от група Скандау, Тита, Димчо, Вирго, както и артистите Алисия, Джена, Фики и Гъмзата. И тази година съществени „ виновници “ за щурото празненство бяха диджеите Тони Джи и Стамен.

„ Миналата година чух от другари за фестивала и какъв брой хубаво са си изкарали. Аз съм студент в Холандия и взех решение да доведа няколко сътрудници, да забележим защо става на въпрос. Впечтален съм. В чужбина такива фестивали са доста нашумели, само че в България се прави за първи път и желая да изкажа своите адмирадии към хората, които са се нагърбили с тази нелека задача. Чувствам се ужасно, купонът тече на макс. Програмата е извънредно богата, всяка секунда те държи напрегнат и няма и минута на зацикляне. Догодина ще дойдем пак”, споделя с наш кореспондент един от хилядите екзалтирани студенти.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР