Фестивалът в Кан по традиция е едно от най-бляскавите събития

...
Фестивалът в Кан по традиция е едно от най-бляскавите събития
Коментари Харесай

Шарън Стоун си свали полата на червения килим в Кан

Фестивалът в Кан по традиция е едно от най-бляскавите събития през годината, което събира куп звезди на аления си килим.

Шарън Стоун също се появи пред обективите на фотографите и съумя да прикове цялото внимание освен на публиката, само че и на всички хора към себе си с непредвидената си постъпка.

Звездата бе поканена на прожекцията на кино лентата Les Amandiers на Валерия Бруни-Тедески, който споделя за всекидневието на актьорите, които взимат уроци в спектакъл. Актрисата се появи пред публиката в необичана пухкава синьо-бяла рокля с корсет на Dolce&Gabbana. Това обаче бе единствено началото на нейното фешън ревю, написа Жената Блиц.



Стоун дойде на аления килим с двама охранители. По-точно моделите Сам Уеб и Адам Сен, които влязоха в ролята на телохранители, съпътстващи звездата.

След като фотографите направиха част от фотосите си, спътниците на Шарън започнаха да разкопчават полата ѝ и ефектния шлейф. Роклята се оказа 2 в 1. След няколко секунди Стоун към този момент демонстрираше стройна фигура в дълга тясна рокля с цепка на гърба.



Това излизане на холивудската звезда към този момент беше наречено безупречно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР