Фестивалът, който вдъхнови хиляди млади хора TEEN BOOM FEST, вече

...
Фестивалът, който вдъхнови хиляди млади хора TEEN BOOM FEST, вече
Коментари Харесай

TEEN BOOM FEST` 22 – фестивалът с послания към младите вдига амплитудата на настроението на 20 и 21 август в Бургас

Фестивалът, който въодушеви хиляди младежи TEEN BOOM FEST, към този момент се усмихва зад ъгъла и няма никакво самообладание още веднъж да се трансформира в най-завладяващата лятна страст. Проявата, която се провежда от Община Бургас за трета поредна година по традиция ще се случи на познатата локация – Морска гара. В дните 20 и 21 август /събота и неделя/ публиката във фестивалната зона ще се наслаждения на фантастични срещи, а музикалните трептения от концертите в двете почивни вечери ще се помнят дълго време.

Третият следващ TEEN BOOM FEST ще събере рекорден брой от 100 участника, измежду които най-популярните инфлуенсъри, ютубъри, влогъри, блогъри и музиканти от обществените мрежи. Те ще се срещнат очи в очи със своите фенове, с цел да си поговорят, снимат и забавляват.

Началото на събитието е оповестено за 16.30 часа. Тогава ще започват вълнуващите почитател срещи с известните инфлуенсъри. От 21.00 часа сцената на TEEN BOOM FEST 22‘ ще се наелектризира с най-големите музикални шлагери.

Запомнете нещо значимо: Входът е свободен и всички сте поканени!

Верен на своята задача TEEN BOOM FEST’ 22 ще насочи прожекторите към значими тематики за младото потомство и заплахите, които ги заобикалят - използването на наркотични субстанции, принуждение, рисковете в обществените мрежи и други.

Първото издание на TEEN BOOM FEST се осъществя през 2020 година. След две сполучливи издания, събирайки над 20 000 души, събитието се трансформира в платформа-магнит за младото потомство сред 8-25 години и техните фамилии.

TEEN BOOM FEST се провежда от Община Бургас. Ексклузивен медиен сътрудник е THE VOICE BULGARIA.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР