"Фермата" 8 се завръща отново в ефира на bTV тази

...
"Фермата" 8 се завръща отново в ефира на bTV тази
Коментари Харесай

Ето кой неочаквано се завръща във Фермата 8

"Фермата " 8 се завръща още веднъж в ефира на bTV тази есен, а дружно с новия сезон, следват и непредвидени изненади. Този път ще има среща сред минало и бъдеще. Новият сезон на най-патриотичното риалити в родния тв ефир ще се споделя "Мостът на времето " и ще събере именити участници, както и нови, забавни герои, ще свърже обичайните полезности с модерния свят измежду спиращата дъха природа на брега на красивия язовир Диканя.

Форматът ще преоткрие личните си корени и ще възроди положителните взаимоотношения и усърдната работа в името на общото богатство. За задачата този път портата на "Фермата " ще прекрачат участници, представители на положителното остаряло време и на несигурното, само че вълнуващо бъдеще, които ще се заселят край спокойните води, в опит да трансфорат необитаемата, само че плодородна земя, в сантиментално фермерско селце.

В тази сложна задача ще ги поддържат наставниците им - добре познатите, обичани от феновете фермери Бети и Ники, които ревностно пазят връзката с българската земя.

Сред участниците ще се откроят любимците на публиката, които се трансфораха в емблеми на предходните седем сезона на "Фермата " - мъже и дами с обичайни полезности и опит, носещи духа на старите времена. Срещу тях ще застанат иинтересни, съвременни нови герои и визионери. Тези два свята освен ще се сблъскат, само че и ще се добавят. А в самостоятелното и отборно състезание най-достойният ще завоюва огромната премия от 100 000 лв../show.blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР