Феновете вече тръпнат заради наближаващото Световно първенство по футбол в

...
Феновете вече тръпнат заради наближаващото Световно първенство по футбол в
Коментари Харесай

Лицата на NOVA преди Катар 2022 - Ясен Деянов: Интересно ми е дали фаворитите ще оправдаят очакванията

Феновете към този момент тръпнат поради наближаващото Световно състезание по футбол в Катар, което започва на 20 ноември, а това към този момент е напълно близо. Затова продължаваме да представяме лицата на NOVA , които ще бъдат част от екипа, който ще отразява Мондиал 2022.

В днешното изявление ще ви срещнем с Ясен Деянов, който разкри на кои тимове ще симпатизира по време на огромния конгрес в азиатската страна, както и кои тимове са любимците за спечелването му. Той Лилия Мустакова ще бъдат един от телевизионните тандеми, които ще водят студиата и ще ви срещат с всичко най-интересно от Катар.

Кой е огромният любимец за продобиване на Световното състезание?

- Не бих се нагърбил с еднопосочен отговор на този въпрос тъй като, в случай че стартираме да изброяваме огромните сили в Европа и генерално по целия свят, любимците, които можем да разпознаваем, не са един-два. Лично за мен ще бъде забавно по-скоро кой от любимците ще се провали, тъй като на всяко едно огромно състезание било то Световно, било то Европейско, постоянно има един отбор, който е претрупан с доста упования. Вероятно все още такива тимове са Франция, на Бразилия, Аржентина, също и англичаните добавям, предвид на финала, който играха на Европейското състезание. Ще ми е забавно дали те ще се оправят на равнището, което всички чакат да покажат на този Мондиал.

На кой от участниците симпатизираш?

- Ако би трябвало почтен на сходни конгреси, по традиция, имайки поради и възрастта ми, съм привикнал да не виждам българския народен тим. За последно това се случи през 2004-а година и това е първият осезателен спомен от огромен шампионат, а точно Европейското състезание в Португалия. При отсъствието на нашия народен тим разумно моите благосклонности се насочват покрай България - нашите съседи. По-конкретно Сърбия ще е дин от тимовете, на който ще съчувствува. Същото важи и за Хърватите. Преди година някъде бях тук в същото студио и споделих, че една от изненадите на Европейското състезание чакам да бъде представянето на Дания. Това ще бъде третият тим, който ще проследявам изкъсо и мога да кажа, че е съчувствува на „ аления динамит “.

Цялото изявление с Ясен Деянов може да видите в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР