Феновете в трескаво очакване на Бързи и яростни 9 Съвсем

...
Феновете в трескаво очакване на Бързи и яростни 9 Съвсем
Коментари Харесай

Феновете в трескаво очакване на "Бързи и яростни 9"

Феновете в трескаво очакване на " Бързи и гневни 9 " Съвсем скоро феновете на поредицата ще имат опция да видят първи филмов откъс от новата част на " Бързи и гневни 9 " 30 януари 2020, 15:52
коро ви разказахме, че Вин Дизел е освен в отлична форма, само че и се готви за премиера.

Филмовата звезда несъмнено ще има заета 2020 година

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ГЕРОИТЕ ОТ "БЪРЗИ И ЯРОСТИ 9 "

На 22 май тази година следва премиерата на паметната лента "Бързи и гневни 9 ", а напълно скоро (на 31 януари) феновете на поредицата ще имат опция да видят първи филмов откъс.

Феновете на високите скорости може да чакат това да е един от най-грандиозните дебюти на филмови откъси.

Той ще бъде показан на особено проведен за задачата концерт, в който ще вземат участие едни от най-големите музикални звезди в актуалната музика. Със сигурност на събитието ще участват и едни от огромните звезди в лентата - Вин Дизел и Джон Сина.

Филмът е несъмнено един от най-очакваните за годината съгласно IMDb.

Още в края на 2019 година разбрахме кои са топ заглавията, които феновете на киното желаят да гледат през 2020 година Без да сме сюрпризирани

„ Бързи и гневни 9” попадна в класацията на влиятелния уебсайт.

През 2019 година почитателите на паметната поредност „ Бързи и яростни” имаха опцията да успокоят носталгията си с лентата „ Хобс и Шоу”, в която присъединяване взеха Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм.



През 2020 година, седем години след гибелта на едно от лицата на поредицата – Пол Уокър, следва огромно завръщане… и огромна изненада за всички почитатели на бързите скорости, екшъна и любовта.

В галерията горе вижте формалните постери на героите са общително предоставени първо на Vesti.bg от "Форум Филм България ".
Голямото завръщане на " Бързи и гневни 9 "  бързи и гневни  Вин Дизел  Вин Дизел  Вин Дизел

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Бързи и гневни филм трейлър
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР