Феновете на ЦСКА поискаха обяснение за поражението с 1:3 от

...
Феновете на ЦСКА поискаха обяснение за поражението с 1:3 от
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА привикаха играчите, поискаха отговори

Феновете на ЦСКА желаеха пояснение за провалянето с 1:3 от " Черно море ", което остави отбора без победа в шампионата от началото на сезона.

Запалянковците първо се събраха пред съблекалнята на ЦСКА и зададоха куп въпроси на треньора Добромир Митов. Основните бяха кой реди състава и има ли протест.

Впоследствие " алените " последователи привикаха капитана Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски и Петър Занев.

Накрая при тях пристигна и Стойчо Атанасов, на който в прав текст бе декларирано, че няма качествата и би трябвало да напусне клуба.
ЦСКА с шокираща загуба от " Черно море " на " Армията " Феновете на "червените " освиркаха играчите и приканиха за оставки Снимка: Lap.bg
Загубата от " Черно море " значи, че ЦСКА е в серия от три мача без триумф във всички шампионати, която включва още нулевото реми с черногорския " Титоград " и равенството 2:2 с " Етър " на старта в шампионата.

След по-малко от седмица (25 юли /четвъртък/) на " армейците " следва първата от двете борби с хърватския " Осиек " във втория квалификационен кръг на Лига Европа. И двете срещи ще бъдат излъчени директно по bTV Action.
bTV Action ще излъчи мачовете сред ЦСКА и " Осиек " (ВИДЕО) Гледайте срещите на "червените " от втория прелиминарен кръг на Лига Европа
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР