Феновете на смартфоните с марка Motorola имат възможност да закупят

...
Феновете на смартфоните с марка Motorola имат възможност да закупят
Коментари Харесай

Устойчив срещу изпускане, вода и прах, смартфонът motorola defy е достъпен в магазините на Vivacom

Феновете на смарт телефоните с марка Motorola имат опция да закупят модела в магазините на и онлайн, при доста преференциални условия. Това, което отличава този модел от останалите на пазара е неговата устойчивост. motorola defy е планиран да устоя на удари при повтарящи се изпускания от всяка страна или ъгъл, от височина до 1,8 м. Уникалният дизайн с двойно уплътнение, прикрито в устройството, обезпечава дълготрайна отбрана от вода. Проектиран e да се почиства със сапун или дезинфектант, тъй че да сте оптимално предпазени. Освен удароустойчив и водоустойчив, смарт телефонът устоя на прахуляк, дребни частици или песъчинки. motorola defy се отличава със моден и текстуриран дизайн за възстановяване на захващането, тройна задна камера и голям брой новаторски функционалности. Предлага се в комплект с безжични слушалки Vervebuds.

motorola defy разполага с 6.5 инчов IPS LCD екран, чието съответствие към корпуса е 76,8 %. Резолюцията му е 720 х 1600 пиксела и е резистентен на надраскване с покритие Corning® Gorilla® Glass Victus™. Смартфонър е сертифициран по MIL SPEC 810H- проби, създадени от армията на Съединени американски щати, при редица предизвикателни условия, в това число изпускане, високи и ниски температури, топлинен удар, мокрота, солена мъгла и трептения. Процесорът му е осем – нуклеарен Qualcomm SM6115 Snapdragon 662, предлага се с 4GB оперативна и 64GB вградена памет, като тя може да се усили чрез microSDXC карта.
Vivacom предлага умния часовник Huawei Watch FIT mini
Vivacom към този момент предлага в комерсиалната си мрежа и в онлайн магазина си новия интелигентен часовник Huawei Watch FIT mini. Моделът се отличава с не...

Задната камера на апарата е тройна, а главният й датчик е 48 MP и поддържа технологията Phase Detection Autofocus (PDAF). Освен него откъм гърба има още един 2 MP макро и един 2 MP датчик за дълбочина. Предната селфи камера е 8 MP.

Батерията на motorola defy е литиево – полимерна с потенциал 5000 mAh  и не може да се отстрани от корпуса. Телефонът разполага с функционалност за 20W бързо зареждане. Поддържа мобилни мрежи от второ, трето и четвърто потомство, както и безжичните технологии Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0 и NFC (Near Field Communication). Разполага и с FM радио. Работи с операционна система Android 10. Сред екстрите му са още сваляща се каишка за китка, с която да го придържате на ръката си и да намалите шанса от изпускане, датчици за пръстов отпечатък, акселерометър и жироскоп. 

в комплект с безжични слушалки Vervebuds се предлага в  онлайн магазина на телекома на цена от 18,98 лева на месец, на погашение за 24 месеца, в композиция с 2-годишен контракт за мобилен проект Unlimited 50.

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР