Феновете на Samsung могат да се сдобият с умния часовник

...
Феновете на Samsung могат да се сдобият с умния часовник
Коментари Харесай

Смарт часовник на половин цена при покупка на Samsung Galaxy S22 от Vivacom

Феновете на Samsung могат да се снабдят с умния часовник Galaxy Watch4 44mm BT на половин цена при покупка на някой от най-хубавите смарт телефони от същата марка, от онлайн магазина на Vivacom. Кампанията ще продължи до края на юли 2022 година или до привършване на количествата. Тя включва флагманите Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+, както и Samsung Galaxy S22 Ultra.

Samsung Galaxy S22

Актуалният 5G флагман на Samsung разполага с 6,1-инчов Dynamic AMOLED 2X екран, с резолюция 1080 x 2340 px, съответствие към корпуса 87,4 % и периодичност на освежаване – 120Hz за супер гладко скролване. Защитен е от Corning Gorilla Glass Victus+ покритие, което е извънредно за серията и го прави извънредно резистентен. Основната камера е тройна с един 50 MP главен датчик, един 10 MP телефото датчик и един 12 MP ултраширокоъгълен датчик. Процесорът му е 8-ядрен Exynos 2200 (4 nm), който е първият подобен в Galaxy устройство. Батерията е с потенциал 3700 mAh и поддържа 25W бързо зареждане. Сред екстрите на модела са и гласовият помощник Bixby на Samsung, който може да дава на притежателя на телефона разнообразна информация и да извършва разнообразни команди, както и платформата Samsung DeX (Desktop eXperience), която прибавя преживяване, близо до десктоп компютър, посредством свързване с екран, клавиатура и мишка.

Samsung Galaxy S22+

При този модел дисплеят е 6,6-инчов Dynamic AMOLED 2X, със същата резолюция (1080 x 2340 px) и периодичност на освежаване (120Hz), само че съотношението му към корпуса е 88,3 %. Отново е предпазен от Corning Gorilla Glass Victus+ покритие. Основната камера е със същия набор от датчици като Samsung Galaxy S22, а процесорът още веднъж е 8-ядрен Exynos 2200 (4 nm). Батерията на тази версия е с потенциал 4500 mAh и поддържа 45W бързо зареждане. Сред екстрите му също са гласовият помощник Bixby, както и Samsung DeX.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra е въодушевен от дизайна на обичаната на потребителите Note серия и разполага с просторен 6,8 инчов екран Dynamic AMOLED 2X с резолюция 3088 x 1440 px, впечатляващите 90,2% съответствие към тялото и пикова бляскавост от 1750 нита за оптималната видимост даже при ярка слънчева светлина. И тук е налично извънредното защитно покритие Corning Gorilla Glass Victus+. Устройството е с четворна съществена камера с цели 108 MP в главния датчик. Освен него на гърбаса ситуирани също два 10 MP телефото обектива и един 12 MP ултраширокоъгълен датчик. Селфи камерата на телефона е 40 MP. Процесорът е еднакъв с описаните нагоре два модела.. Устройството е с мощна 5000 mAh батерия, която поддържа 45W бързо зареждане, 15W безжично зареждане и 4,5W безжичен PowerShare. Сред екстрите на модела са Samsung DeX, Samsung Wireless DeX, асистентът Bixby, цифров компас, барометър и акселерометър. Това е и първото устройство от серията Galaxy S и единственото от трите модела с вграден S Pen за водене на мемоари, основаване на рисунки, осъществяване на работни задания и даже снимане на фотоси и видеа от разстояние.

Samsung Galaxy Watch4 44mm

Предлаганият в границите на акцията часовник на Samsung сплотява голям брой смарт функционалности в моден и стилен корпус с размери едвам 44.4 x 43.3 x 9.8 мм. и тежест от 30,3 грама. Дисплеят е 1,4-инчов Super AMOLED, с резолюция 450 х 450 px и е предпазен от Corning Gorilla Glass DX+ покритие. Устройството работи с Exynos W920 (5 nm) процесор. То поддържа безжичните стандарти Wi-Fi, Bluetooth 5.0 и има GPS позициониране. Сред екстрите му са също NFC поддръжка, акселерометър, жироскоп, барометър, както и платежната платформа Гугъл Pay. Батерията му е 361 mAh за оптимална устойчивост. Особено скъпи за потребителите са опциите на часовника, свързани с премерване на телесни индикатори като сърдечния темп, равнището на О2 в кръвта, кръвното налягане, както и ЕКГ.

Всички смарт телефони, участващи в акцията, поддържат мобилни връзки от пето потомство и са изцяло съвместими с 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата 1 в страната с покритие в над 530 обитаеми места и курорти.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР