Феновете на сагата "Междузвездни войни" са добре запознати с джедайската

...
Феновете на сагата "Междузвездни войни" са добре запознати с джедайската
Коментари Харесай

Как се хипнотизира катаджия

Феновете на сагата "Междузвездни войни " са добре осведомени с джедайската мощ, с която джедаите могат да си играят със съзнанието на имперските бойци. Това обаче е приказен филм и болшинството от дейностите там няма по какъв начин да се случат в нашия живот. Не по този начин обаче стоят нещата с хората, владеещи внушаемост.

По-конкретно става дума за човек, който практикува така наречен Невролигвистичното програмиране (НЛП). Това е техника, която управлява мозъка на различен човек в действително време. Техниката обгръща съставените елементи неврология, език и програмиране. В интернет пространството има доста управления за приложимост, а предлагащите ги за по към $10 настояват, че на процедура всеки може да се научи.

Във видеото по-долу се вижда по какъв начин един хипнотизатор от Канада тества своите умения върху пътен служител на реда. След като минава с двойно по-висока скорост от позволената и е спрян от служителя на реда, той стартира да си играе със съзнанието на униформения, като го разпитва за бензиностанции, само че най-важното е, че в последна сметка безпроблемно се измъква от наложителния другояче фиш за превишена скорост. Вижте.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР