Феновете на сагата Междузвездни войни и ще бъдат зарадвани със

...
Феновете на сагата Междузвездни войни и ще бъдат зарадвани със
Коментари Харесай

Samsung пуска лимитиран Galaxy Note 10+ Star Wars Edition за Коледа

Феновете на сагата " Междузвездни войни " и ще бъдат зарадвани със специфичен модел Samsung Galaxy Note 10+ тази Коледа, заяви Samsung през вчерашния ден.

Корейският производител сподели специфична лимитирана серия на флагмана си, която ще се появи на 13 декември - единствено седмица преди излизането на " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ".

Тематичният Galaxy Note 10+ Star Wars Edition съставлява напомпан откъм характерности телефон, декориран с цветове и икони от познатия ни на всички филм.
 Снимка 453437

Самият телефон е напълно черен с алена рамка на задната камера и червен S Pen, а като комплимент към него Samsung оферират и червено-черни Galaxy Buds.
 Apple AirPods Pro, Samsung Galaxy Buds и кой е най-хубавият модел слушалки
AirPods Pro против Galaxy Buds - кой е по-добрият модел

Какво е мнението на Consumer Reports

Освен външните елементи, от Samsung са присъединили и цялостен набор от тематични фонове, иконки, анимации и даже звуци.
 Снимка 453438

Телефонът е предопределен за в действителност отдадените на сагата почитатели и това е явно от повишената му цена от 1299 $, която е със 100 $ по-висока от цената на елементарния Note 10+ с 512GB памет.
 Samsung Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+ – най-хубавите телефони на Samsung досега
Защо Galaxy Note 10 и Note 10+ са най-хубавите телефони на Samsung

Всичко, което знаем за новите флагмани на Samsung

Бройките на Note 10+ Star Wars Edition ще са лимитирани, което значи, че ще би трябвало да действаме бързо, в случай че желаеме да грабнем една от тях.
 Снимка 453439

Моделът ще е публично наличен единствено в избрани пазари, измежду които не попада България, само че ще можем да го поръчаме отключен от Англия, Германия, Испания, Франция, Норвегия, Дания, Русия, Финландия и Съединени американски щати.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР