Феновете на пенсионираната фолк певица Мария са силно разтревожени за

...
Феновете на пенсионираната фолк певица Мария са силно разтревожени за
Коментари Харесай

Мара Отварачката вече е по- слаба от щерка си

Феновете на пенсионираната фолк певица Мария са мощно разтревожени за анорексичния й тип в последните няколко месеца. Прясната младоженка, която преди няколко месеца се омъжи за трети път, е станала единствено кожа и кости. Близки до Отварачката издадоха пред „ Уикенд”, че тя към този момент тежи сериозните 40 кг. Миньончето е по-кльощаво от 13-годишната си щерка Марая.



Мария се прави, че яде

Преди да се омъжи, заралийката бе с обикновено телосложение, само че от няколко месеца гладува, с цел да е слаба за мъжа си, който очевидно си пада по кльощави мадами. Предишната брачна половинка на Мирослав Соколов Вая е много слаба и евентуално Мария не желае да тежи и грам повече от нея. От последните снимки на пенсионираната изпълнителка се вижда, че крачетата й са като на недоразвита ученичка.

„ Никак не е женствено това тяло. Кой я е излъгал, че наподобява добре като скелет?!И тя като Светлана Гущерова цялостен живот гладува като куче, жалко им за охолството и все да си гладен... не е лесно”, разясняват в обществените мрежи нездравословния тип на Мария.



През уикенда Отварачката се щракна с огромна пица, която сякаш яде, само че най-вероятно единствено я мирише. Фолкаджийката се е вманиачила да бъде слаба. Преди години тя се похвали, че тежи единствено 41 кг и когато има фотоси за клипове и фотосесии, минава на „ фотосинтеза “, с цел да смъкна тежестта си най-малко с още кило. Мария от години подлага на същото изтезание и своята щерка, която е ученичка и изобщо не се нуждае от диети. „ Когато у дома сме си единствено двете, не си купуваме нищо за ястие. Хладилникът ни е напълно празен. В него има единствено едно прясно мляко с 0,1% масленост, което си наливам в кафето “, показа преди години миньончето и хвърли в шок с думите си.



Дъщерята на заралийката също гладува

Тя акцентира, че всички ограничавания в храненето, на които подлага себе си, важат и за дребната й щерка Марая. „ И на нея не се разрешават волности с храната. Няма шоколади, няма курабийки, няма самун и картофи. Още занапред би трябвало да се учи да внимава с тежестта, тъй като е момиче и това ще й е нужно”, изясни брюнетката за драконовските ограничения, които съблюдават у дома дружно с детето й. Марая е ограничавана с храната още от 5-годишна възраст, споделяше с горделивост родителката й.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР