Феновете на нидерладския Фейенорд, които не веднъж бяха наказвани през

...
Феновете на нидерладския Фейенорд, които не веднъж бяха наказвани през
Коментари Харесай

Отново наказаха буйните фенове на Фейенорд

Феновете на нидерладския Фейенорд, които не един път бяха наказвани през годините поради деянията си, в този момент още веднъж би трябвало да изтърпят рестрикции. Италианските управляващи подредиха да не се продават билети на нито един нидерландски гражданин за идния конфликт сред Рома и Фейенорд от 1/4-финалите на Лига Европа на “Олимпико ”.

Това се дължи на произшествия, които към този момент се случиха по време на аудиенция на нидерландския отбор на италианска земя през февруари 2015 година, когато се стигна до ексцесии и хулиганско държание на последователи на Фейенорд, които поругаха културно завещание в лицето на историческия шадраван Barcaccia на Пиаца Навона, който датира от 17-ти век. Тогава шестима души бяха наказани за вандализъм.

Междувременно италианската полиция си е имала работа със стотици други почитатели, които уринирали на публични места и правили други непристойни действия. Поправянето на породените вреди лиши хиляди евро, а нидерландското държавно управление персонално се извини на Италия за похищението.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Тревогата все още остава сериозна, защото почитатели на Фейенорд към този момент са резервирали полети и хотели в италианската столица. До тогава обаче има задоволително време, с цел да се откри съответно решение за цивилизован излаз от обстановката. Първият мач сред Фейенорд и Рома е на 13 април (четвъртък) от 19:45 българско време, а реваншът е чак на 20 април (четвъртък) от 22:00 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР