Феновете на Локомотив (Пловдив) започват с протестите за равенство между

...
Феновете на Локомотив (Пловдив) започват с протестите за равенство между
Коментари Харесай

Привържениците на Локомотив започват протести за равенство между клубовете

Феновете на Локомотив (Пловдив) стартират с митингите за тъждество сред клубовете. От почитател клуба на “смърфовете” осведомиха, че първият митинг ще бъде в събота, 14.12.2019 година, в 14:00 часа, незабавно след Черно-бялата Коледа пред Община Пловдив, а вторият в неделя 15.12.2019 година, в 11:30 часа още веднъж пред Общината, откъдето ще създадат шествие до " Лаута " и още един път ще изразят позицията си за тъждество сред клубовете.

Sportal.bg разгласява цялата информация на почитател клуба без редакторска интервенция:

" До последователите на Локомотив Пловдив
На вниманието на Община Пловдив

Уважаеми Локомотивци, през миналия уикенд изразихме с декларация позицията си по отношение на следващата машинация и кражба, при която ощетени още веднъж са жителите на Пловдив, и в частност, почитателите на Локомотив.

В понеделник внесохме декларацията в общината и се срещнахме с кмета господин Здравко Димитров, където още един път декларирахме, че няма да допуснем двойни стандарти и липса на равнопоставеност сред футболните клубове. Същата декларация бе изпратена и до Министерски съвет.

Към днешна дата обстоятелствата са следните:Кметът подцени напълно думите ни и си разреши независимо да дефинира какъв е главният проблем на Локомотив Пловдив. По неразбираем метод стигна до извода, че някои се нуждаят от нов стадион, а ние – единствено от база. Г-н Димитров прокарва взривоопасни внушения!
Искаме да напомним, че през 2004 година се срути една естрада на стадион Локомотив.През идващите години се напука трибуната за посетители. По късно беше разрушена естрада „ Бесика “ в очакване на по-добри времена. Стадионът ни е в окаяно състояние и на него няма нито една тоалетна.

И след всичко това господин Димитров има безочието да твърди, че стадионът не е главен проблем на Локомотив Пловдив!Очевадно е, че господин Димитров не мери с идентичен критерий и с дейностите си се стреми да облагодетелства други от позицията на властимащ. Твърде бързо след изборите тези несправедливости започнаха да излизат нескрито. Видно е, че се работи по авансово начертан проект, под външен диктат и се пазят ползите единствено на една част от жителите на Пловдив. Подготвяната скица ще ощети освен футболните почитатели, само че и хилядите елементарни жители, данъкоплатци и гласоподаватели.

От няколко дни в медиите се вижда и различен доста значим факт – неочакваното оглушаване на всички властимащи за проблемите на Локомотив. Точно противоположното, започва се колкото е допустимо по-бързо процедурата по преустановяване на концесията на стадиона край бирената фабрика, с цел да може през зимната пауза небрежно да бъдат гласувани взетите напълно в полза на единия клуб решения и да се стартира построяването на стадиона. ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!

След сходно скандално отношение от страна на Община Пловдив не ни остава нищо друго, с изключение на да стартираме митинги за равнопоставеност. Ние не сме срещу да се строи стадион „ Ботев “ – хоби-проектът на Цв. Василев, само че настояваме същата по мярка инвестиция да бъде направена и за Локомотив, а не както се обрисува на едните да бъдат дадени 30 милиона, а на другите единствено 3. Ако това не може да стане, тогава дано всички планувани средства да бъдат вложени в стадион Пловдив, който е на всички пловдивчани и е от голямо публично значение за града ни.

С оглед на горното призоваваме всички почитатели на Локомотив Пловдив на митинг в събота, 14.12.2019 година, в 14.00 часа, незабавно след Черно-бялата Коледа пред Община Пловдив и в неделя, 15.12.2019 година, в 11.30 часа още веднъж пред Общината, откъдето ще създадем шествие до Лаута и още един път ще изразим позицията ни за РАВЕНСТВО МЕЖДУ КЛУБОВЕТЕ.

Обединени почитатели на Локомотив Фенклуб Локомотив Пловдив ".

efbet Лига 19 кръг, събота 7 декември  Ботев (Пловдив) 3:1краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР