Феновете на Локомотив (Пловдив) излязоха със своя позиция по повод

...
Феновете на Локомотив (Пловдив) излязоха със своя позиция по повод
Коментари Харесай

Феновете на Локо Пд бесни от скандала - обявиха трима шефове за безвъзвратно прости

Феновете на Локомотив (Пловдив) излязоха със своя позиция във връзка свадите в ДЮШ на клуба. Ето какво пишат:

" Златна малинка “ за управлението на Локомотив Пловдив

За три години в Локомотив това управление реализира впечатляващи триумфи! Клубът беше изоставен от десетки играчи и чиновници в клуба. Не по-малко триумфи бяха реализирани в школата на клуба. Напуснаха доста треньори, последваха ги и доста деца. На ред е Георги Недевски.

Лаута се трансформира в гнездо на змии, които плетат интриги, разчистват персонални сметки и прокарват лични ползи.

Лаута се ръководи от хора, които страдат от липса на съответна (само)оценка, които не са в положение да осъзнаят какъв брой са неспособни да се оправят с предоставените задания. На всеки се случва да сгреши, само че самонадеяността, че си непогрешим, когато нямаш верен ход, е типична линия на рядко глупавите хора. Триото Румен, Росен и Венко реализираха невъзможното – нито една вярна стъпка за три години, НИТО ЕДНА. Това си е подарък Божи!

В една от своите лекции Камен Донев загатва, че няма нищо по-страшно от окончателно елементарния човек – усеща, че нещо не е наред, само че не знае тъкмо какво.

На Лаута те са цели трима.

Към техния хор се причисляват и външни на клуба лица, които гонят персонални сметки за споразумяване с треньорите в ДЮШ, които са задоволително способни и уверени в себе си, с цел да знаят какво вършат и да държат на своето.

Разбира се, че сме признателни на господин Попов за поддръжката и стореното от него през всичките тези години за школата на Локомотив, а и освен за нея! Но желаеме да молим към него да бъде прям и почтен до дъно и да назове аргументите, заради които има търкания и недоразумение с господин Недевски! И които очевидно са в основата на зародилия скандал!

На мястото на Христо Крушарски бихме се замислили доста съществено по какъв начин подчинените му ръководят клуба, от който той, по този начин най-малко си мислим, би желал да има някаква възвращаемост.

Недопустимо е лице, разказано като спомоществовател на клуба, да се меси в клубните каузи и да споделя кой ще играе и кой не. Тези дейности накърняват и опетняват името на Локомотив.

Ние, от Фенклуб „ Локомотив Пловдив “, проучихме в елементи случая и установихме следното:

1. Родителите подават втора подред декларация за бъркотията в ДЮШ;
2. Георги Недевски е потвърден експерт, който е мечтан от доста други школи;
3. Децата, които упражняват при него, са мечтани от доста други школи;
4. Отборът, воден сега от Георги Недевски, завоюва трето място на Световното клубно състезание в Швеция. Нима желаеме този тим да се разпадне и тези деца да заиграят в други тимове?
Георги Недевски
Още доказателства за качествата на Георги Недевски ли желаете?

В подмяна на това се предлага недоказано лице, който не се употребява с положително име.

До нас доближи информация, че „ неприемливите искания за по-високи и преференциални условия “, които се загатват в позицията на клуба, са в размер на 100 лева – сума, с която управлението по този начин или другояче има намерение да увеличи заплатите. Сто лв.! Ръководството, но вие съществено ли?

Настояваме незабавно да бъде открито решение, което е в оптимален интерес на ДЕЦАТА от школата на Локомотив, клуба Локомотив.

Мястото на Георги Недевски е на Лаута!
Ние заставаме зад него и няма да допуснем той и тренираните от него деца да не бъдат част от Локомотив и да бъдат изкупителна жертва за непознати ползи. Най-важни са децата и това, което те желаят – Георги Недевски за техен треньор.

Ще се забележим на Лаута! "

* „ Златна малинка “ е премия за най-лоши кино реализатори, контрапункт на Оскарите
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР