Феновете на Левски се обединиха в защита на треньора Делио

...
Феновете на Левски се обединиха в защита на треньора Делио
Коментари Харесай

Феновете скочиха: Вън легендите от Левски! Тотална подкрепа за Делио Роси!

Феновете на Левски се сплотиха в отбрана на треньора Делио Роси. Те разкритикуваха остро част от легендите на клуба, които не стопират да разясняват италианеца. Ето какво пишат почитателите във " Facebook ":

" До многоуважаемите митове и елементарни физкултурници с тапия от НСА .

От 10 години, в които преживявате и се извъртявате през Левски като скачени съдове и си хортувате и кротувате на сладка, тиха службичка, какво реализира Левски София? Молим ви за обстоен доклад на свършеното от вас до момента, с изключение на нормалното змиярстване по медиите против постоянно други отговорни трети лица, както и още по-обичайното: " Не ме оставиха да си разпростра концепциите ". След два интервала, след Славия 2013, след Иртиш, след няколко тройки от починалия цска, след храбър бараж против Верея и футбол, в който всеки корнер пред противниковата врата е контраофанзива и гол за противника , какъв брой още имате потребност от разрастване? И след толкоз разрастване ще успеем ли някой бял ден да се загърнем въобще от срама и униженията?

1/ Колко 0 играчи създаде школата на Левски , които да заиграха в клуб, друг от четвърта дивизия на Италия?

2/ Защо юношите в представителния тим на Левски са на толкоз едва и криво-ляво физическо и тактическо равнище?

3/ Имаме интернет и телевизия и сме виждали по какъв начин наподобяват юноши на Сърбия и Хърватия и такива на Левски и България. Физически и тактически. Кой е виновен за това? Филанкишията?

4/ Какви триумфи реализира представителният Левски София на футболния терен през годините на вашата службица? Треньорът-легенда, директорът-легенда, скаутът-легенда, в школата и там легенда до легендата, а срамът - именит...

5/ Колко трофеи, купи, медали и други тенекии завоюва Левски в България под " вещото " ви кадруване като ръководители?

6/ Колко европейски победи и пробива реализира Левски?

7/ Какво направихте по сладките ви службици за маркетинга и имиджа на клуба?

8/ Как защитихте ползите на Левски против закононарушението на века в българския футбол - преместването на Литекс в София и основаването на Гриша Лига?

9/ Как защитавате клуба от безцеремонната мръсна и кална акция против Левски в медиите?

Висша степен на мерзавство е сговорният ви " именит " хор против Делио Роси сега . И на боязън да не би нещата в Левски да вземат та да потръгнат по нов метод и някой да се усети, че въпросните митове не допринасяте с нищо за клуба, а единствено преживявате на гърба му от десетилетие. И че на Левски най-сетне му трябват можещи експерти, с цел да вдигнат този клуб от калта на заличаването и забвението.

Добър футболист не значи добър управител и началник. А в България наподобява е напряко наложително да не значи! Като заслужили футболисти на Левски, сте си заслужили мястото на трибуните на стадион " Георги Аспарухов ". Като свободни хора, несъмнено, имате право на персонално мнение за протичащото се в клуба, на който освен вие сте дали, само че и той ви е дал доста. А на някои от вас е дал всичко! И когато от години сте на службичка в този клуб, и сте в ръководството и школата му, вашият именит статус губи почва и значение. Защото значими стават само резултатите и триумфите. А вашите са позорни!

Тотална поддръжка за Делио Росси (поне) до края на сезона. Нека бъде оставен на мира, с цел да организира естествена и пълноценна подготовка, да направи селекция и да проводи Левски през една цяла акция. И тогава да даваме оценки. Особено такива, съгласно които Жоазиньо бил за щангист, а Гонзо трябвало да играе отбранителен халф.

Вън " легендите " от Левски! От митове сме на косъм от Левски да остане единствено именития спомен... Професионалисти в Левски е спасението за Левски! Само Левски! ".

 Илиан Илиев може да размени Делио Роси отпред на Левски
Левски откри заместител на Делио Роси!

Изненадваща вест от " Герена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР