Феновете на Левски от фракцията Ултрас Левски излязоха с декларация,

...
Феновете на Левски от фракцията Ултрас Левски излязоха с декларация,
Коментари Харесай

Ултрас Левски: Не допускайте Левски да бъде съучастник в писането на най-срамните страници в историята на футбола ни!

Феновете на Левски от фракцията " Ултрас Левски " излязоха с декларация, която разпространиха до средствата за всеобща информация и цялата общност.

Предлагаме я на вниманието ви, без редакторска интервенция:

" До управлението на ПФК Левски АД,

До управниците на цирка наименуван БФС,

До цялата футболна общност в България

В навечерието на един от най-светлите християнски празници станахме очевидци на следващата грозна и срамна страница в историята на футбола у нас. Лицето Борислав Михайлов с поддръжката на най-уродливата част от футболната общественост в България реши да възкреси властта си във футболния съюз. И в случай че възкресението на Христос е знак на вярата за избавление на целия човешки жанр, то постъпката на Боби Михайлов е тъкмо противоположното. Тя е знак на тотално проваляне и демонстрира по какъв начин неналичието на морал и достойнство са единствените нужни причини, с цел да се ръководи най-популярния спорт у нас.

Управление, което докара до цялостното обезличаване на футбола в България и допускане клубовете да се трансфорат в заложници на политическите игри. Вие не създадохте условия за развиване на играта. Не позволихте даже да се потърси скица за увеличение и заслужено разпределение на парите от ТВ права. Вместо това превърнахте ТВ правата в затворена компания, в която една гелосана глава от вашата клика разви шизофрения и преговаряше със себе си на три гласа - като продавач, покупател и бенефициент на парите.

През годините доказахте, че сте майка на избрани тимове и мащеха за всички останали. Реформирахте шампионати, с цел да извършите една от най-големите схеми на века. Години наред покровителствахте един изкуствено основан план, комфортен на властта, който в следствие превърнахте в хегемон. А задачата бе ясна - ликвидиране на конкуренцията, отбиване на почитателите от стадионите, отвращаването на елементарния фен, с цел да може години наред да си играете мръсните и миризливи игри. Сега, в самия завършек на едно състезание, решавате да променяте формата му в финален опит да спасите тима на друга позорна подигравка от кликата ви. Унищожихте изцяло националния тим и го превърнахте в посмешище на европейската и международна сцена. Вие бяхте огромни играчи и покорихте изключителни върхове в този спорт, само че като хора се оказахте подли дребни човечета и точно поради това имената ви от в този момент се въргалят в калта на футболното тресавище, което сами създадохте.

Дошло е времето, в което всеки един последовател на най-великата игра у нас да вземе отношение и да спре заличаването ѝ на всички равнища! Ние, от Ултрас Левски, ясно и твърдо заявяваме, че това, което вършиме няма по какъв начин да продължи. Позицията ни е ясна - вън цялата клика на БФС довела футбола ни до това тъпо и криво-ляво равнище. Обръщаме се към управлението на обичания ни клуб с апел да вземе неотложно отношение към протичащото се и незабавно да реагира, разграничавайки се от дейностите на настоящето управление на Българския Футболен Съюз. Всички в България знаят, че в над стогодишната си история Левски постоянно е бил знак на неотстъпчивост с несправедливостта и подлостта. Клубът ни е синоним на морал, чест и най-големите добродетели освен на терена, само че и в живота. Покажете, че няма да допуснете Левски да бъде глух очевидец и съизвършител в писането на най-срамните страници в историята на футбола у нас. " ЛЕВСКИ име свято, помнете това " не е единствено рефрен.

Ултрас Левски

9.5.2021 ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР