Феновете на испанския и италианския футбол ще се насладят на

...
Феновете на испанския и италианския футбол ще се насладят на
Коментари Харесай

Футболни дербита от Испания и Италия през уикенда по MAX Sport

Феновете на испанския и италианския футбол ще се насладят на следващата порция завладяващи дуели през уикенда по спортните канали на А1.

Италия

Съботната стратегия на XVI кръг на италианската Серия А ще зарадва почитателите с два доста качествени мача. От 19:00 часа Интер ще се опита да се реваншира на почитателите си поради отпадането от Шампионската лига в семейството си на Удинезе. От 21:30 часа водачът в шампионата Ювентус ще се изправи против следващото си предизвикателство – градския противник Торино. „ Биковете” ще се опитат да нанесат първа загуба на Кристиано Роналдо и компания в шампионата, до момента в който Старата госпожа ще гони 15-и триумф от 16 мача. Двата дуела ще могат да се проследят директно по MAX Sport 3.

В неделния ден MAX Sport 3 ще предложи на почитателите на Калчото още четири мача. Началото на футболния маратон ще бъде обещано в 13:30 часа с дуела сред СПАЛ и Киево. Гостите от Верона се единственият отбор в елита на Италия, който към момента преследва първата си победа за сезона. От 16:00 часа Фиорентина е хазаин на Емполи, а от 19:00 часа вторият във краткотрайното класиране Наполи гостува на мощния хазаин Каляри. В другия основен мач от програмата в неделя от 21:30 часа Рома посреща Дженоа.



Испания

През уикенда MAX Sport 2 ще излъчи непосредствено 8 мача от XVI кръг на испанската Ла Лига. В събота са мачовете Хетафе – Реал Сосиедад (14:00 часа), Валядолид – Атлетико Мадрид (17:15 часа), дербито на Мадрид сред Реал Мадрид и Райо Валекано (19:30 часа) и Ейбар – Валенсия (21:45 часа).

Програмата в неделния ден в Примера се открива в 13:00 часа с мача сред Севиля и Жирона. От 21:45 часа пък водачът в класирането Барселона ще има сложен тест при гостуването на Леванте, който заема 6-а позиция във краткотрайното класиране. Другите дуели за деня опълчват Еспаньол и Бетис от 17:15 часа и Уеска и Виляреал от 19:30 часа.



Хокей

През уикенда MAX Sport 1 ще излъчи директно два ранни дуела от NHL. В събота е дербито на Западната конференция сред Минесота Уайлд и Калгари Флеймс. А в неделя Александър Георгиев и съотборниците му от Ню Йорк Рейнджърс излизат против миналогодишния финалист за Купа Стенли – Вегас Голдън Найтс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР