Феновете на футболните Лудогорец и ЦСКА са сред първите у

...
Феновете на футболните Лудогорец и ЦСКА са сред първите у
Коментари Харесай

Феновете на "Лудогорец" и ЦСКА първи влязоха на трибуните със "зелен сертификат"

Феновете на футболните " Лудогорец " и ЦСКА са измежду първите у нас, които би трябвало да показват " зелен документ ", с цел да влязат на стадиона. Мерките, които са в действие от през днешния ден (21 октомври) засягат всички събития навън, включително футболни мачове.

В Разград " орлите " посрещат " Брага " в третия кръг на груповата фаза на Лига Европа. " Червените " пък се изправят против " Зоря " Луганск в Лигата на конференциите.

За да влязат и да гледат онлайн своите любимци, почитателите би трябвало да са имунизирани, да са преболедували или да имат отрицателен резултат на PCR или антигенен тест. За тяхно улеснение пред стадиона в Разград и националния " Васил Левски " бяха разкрити пунктове за проби. Всеки, закупил билет, може да употребява услугите им.

Тестовете се вършат от експерти, а резултатите излизат за 10 минути.

В София последователите се завръщат на стадионите, откакто на 12 октомври, поради високия брой инфектирани с ковид в столицата, беше спрян достъпът им.

Остава условието, заели своите места на трибуните, почитателите да съблюдават обществена отдалеченост и да носят защитни маски.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР