Феновете на Дженифър Лопес знаят отлично, че изпълнителката не се

...
Феновете на Дженифър Лопес знаят отлично, че изпълнителката не се
Коментари Харесай

Какво се случва с новия филм на Дженифър Лопес

Феновете на Дженифър Лопес знаят чудесно, че изпълнителката не се концентрира единствено върху кариерата си в музиката, само че към този момент от много години развива и кариерата си в киното.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и по какъв начин отбрани половинката си певицата
Как Дженифър Лопес отбрани Бен Афлек

Твърдо зад тила на половинката си

Следващите няколко месеца и години пък ще се наситим на Джей Ло, тъй като следва да я забележим в няколко кино лентата. Един от тях е The Mother , като фотосите му текат сега.

Е, не тъкмо, тъй като са били прекратени. От People разбираме, че снимачният развой е спрян поради позитивни проби за COVID-19 на хора от екипа. Не е ясно какъв брой време ще трае спирането, само че Лопес стартира работа по The Mother още в края на предходната година.

По-голямата част от фотосите на кино лентата ще се състоят в Канада, а забавното е, че като множеството филми с Джей Ло, няма да се наложи да чакаме дълго до премиерата, тъй като тя се чака да бъде по някое време през 2022 година
 Дженифър Лопес, The Mother и филмът, в който изпълнителката ще бъде наемен палач
Дженифър Лопес ще бъде наемен палач

The Mother e следващият кино план за изпълнителката

Тези проекти, несъмнено, може да се окажат неверни и премиерата да бъде изместена за следващата година, само че това ще стане ясно в идните месеци.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР