Феновете на Ботев Пловдив за пореден път показаха, че няма

...
Феновете на Ботев Пловдив за пореден път показаха, че няма
Коментари Харесай

Феновете на Ботев с още протести за Колежа

Феновете на Ботев Пловдив за следващ път демонстрираха, че няма елементарно да се примирят с недовършването на градежа на обичания им стадион "Христо Ботев ". В четвъртък те бяха признати и се срещнаха и с кмета на Пловдив Здравко Димитров. И не престават с митингите в събота. Ето и формалната позиция на ултрасите след срещата с кмета.

"Уважаеми Ботевисти, "

"Днес организирахме ползотворна среща с кмета на града, господин Здравко Димитров, на която недвусмислено декларирахме повода за протестните ни дейности, а точно – несъблюдение на поетите задължения от страна на лицата, участвали на възобновяването на градежа на стадион "Христо Ботев " и желанията стадионът да бъде изваден от клуба. "

"Приканваме всеки пловдивчанин, който милее за спорта в град Пловдив, да ни поддържа на 07.12.2019 година, в 10:00 ч. пред стадион "Христо Ботев ". Поели сме верния път, само че сами няма да успеем – подкрепете ни и дано дружно се преборим за това благосъстояние на град Пловдив ", написаха почитателите на Ботев в позицията си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР