Феновете на Аякс и футболистите на отбора спретнаха незабравим купон

...
Феновете на Аякс и футболистите на отбора спретнаха незабравим купон
Коментари Харесай

Сред дивата радост на Аякс 19-годишният капитан възхити с реч

Феновете на Аякс и футболистите на тима спретнаха паметен ваучър по улиците на Амстердам в чест на 34-ата шампионската купа, която отборът завоюва през сезон 2018/2019. Над 100 хиляди последователи се стекоха на Музеумплайн в четвъртък следобяд, с цел да отбележат постигнатия дубъл, а мнозина от тях настръхнаха от речта, която 19-годишният капитан Матайс Де Лихт изнесе на сцената.

Заедно със състава на Ерик Тен Хаг честваха бащата и братът на Абделхак Нури – младия футболист на Аякс, който получи мозъчни увреждания през 2017-а. Те също се качиха на сцената, с цел да покажат трофея пред събралото се голям брой. Нури играеше с №34 и в символ на респект всички сегашни играчи на тима имаха същото число на фланелките си.

❤️❤️❤️#nummer34 #StayStrongAppie pic.twitter.com/LM4Y99SQZy
— AFC Ajax (@AFCAjax) May 16, 2019
Абсолютният връх на тържествата обаче несъмнено беше неособено дългата, само че извънредно пламенна тирада, която капитанът Де Лихт дръпна. Макар суперталантът на холандския футбол да няма още 20 години, думите и държанието му на сцената несъмнено потвърдиха, че е безспорният водач в съблекалнята.

Matthijs de Ligt is an extraordinary human being, and just 19 years old.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР