Фенове сме на Никол Шерцингер не само покрай авантюра й

...
Фенове сме на Никол Шерцингер не само покрай авантюра й
Коментари Харесай

Никол Шерцингер, домът й в Лос Анджелис и с какво ни изненада певицата

Фенове сме на Никол Шерцингер освен около случка й с Григор Димитров, която по този начин и не можем да сме сигурни дали продължава, или по-скоро не. Изпълнителката от Pussycat Dolls в последно време може да не ни радва с шлагери, само че не е изоставила музиката. А и доста добре знае по какъв начин да припомня за себе си в обществените мрежи.

От Architectural Digest пък ни дават опция да надникнем освен в света, който тя основава в профила си в Instagram, само че и в нейния дом. Разбира се, тя не прекарва доста време в него, тъй като непрекъснато пътува, само че пък се е постарала това в действителност да е нейната цитадела, както и едно място за релакс.

Намиращо се на рид с аспект към Лос Анджелис, имението на Никол Шерцгингер предлага освен страхотна панорама, само че и отразява изцяло стила на собственичката си.

Като стартираме от уютното домашно кино с доста плюш и стигнем до цялото изкуство, закачено на стените - това е оазисът, в който Никол се усеща най-добре.

Още преди да прекрачим прага, прави усещане, че на изтривалката на входната врата е написана семейството на певицата. Къщата е на четири етажа, а главният акцент във фасадата са панорамните прозорци във всяка стая. Разбираемо - такава панорама просто е грехота да се крие...

Никол купува къщата доскоро повече от две години и незабавно се заема с реконструкцията й. Премахва стени, с цел да сътвори чувство за шир и незабавно щом влезеш през вратата, да можеш да се насладиш на гледката.

Дървото, мраморът и зеленината са водещите детайли, а комфорт е на първо място. Всеки детайл от интериора е деликатно селекциониран от Никол, която разчита и на услугите на интериорен дизайнер.

Тя се хвали с уникати като дългата си трапезна маса, ръчно направена от едно цяло парче от кленово дърво.

Но не по-малко от дървото и мрамора, Шерцингер обича и изкуството. Затова то намира свето място из целия й дом. Повечето творби са основани по нейна поръчка, тъй като, както се майтапи тя, обича да има надзор над всичко.

А обичана й е картина на образния актьор Retna, изобразяваща десетки знаци, разграничена на няколко елементи, зашити една към друга. Тя пасва идеално на изчистения интериор на стълбището.

Мястото, което Никол харесва най-вече от вкъщи, е уютният хол. Два бели дивана, мраморна камина, нормалните огромни прозорци - тя може да прекара тук цяла безкрайност.

Това е и мястото за сладки приказки с приятелите и фамилията, съчетани с някоя и друга чаша вино. А рафтовете с книги и наследствените обичайни хавайски движимости придават спомагателен уют.

Въпреки че пази персоналното си пространство с ревнивост, Никол ни разрешава да надникнем в спалнята й. Точно до нея е помещението с пианото, на което певицата постоянно разучава нови песни или просто се оставя на вдъхновението.

Това, което незабавно прави усещане в покоите на Шерцингер, са трите големи завивки, с които се завива през нощта, тъй като постоянно й застудява.

Тъй като е отраснала в дребна спалния, тя отделя голямото си леглото от останалата част от помещението, с цел да се усеща по-комфортно.

Без да подценява стилната камина с черен мрамор, Никол ни демонстрира и най-големия плюс на нейната спалня - голямата тераса, на която се усеща като че ли е на върха на света.

Банята към спалнята на певица е напълно в бяло, просторна е и още веднъж гледката не е спестена. А мястото, където Никол се майтапи, че съвсем живее, е нейният мраморен душ. Достатъчно дълго време прекарва и в своята персонална гардеробна.

Друга огромна горделивост на Шерцингер е домашното й кино с дивани от розов плюш. Него тя дефинира и като укритие, където си прекарва в действителност занимателно със семейство и другари. А по стените на стаята има постери на филми, в които певицата е взела участие, и на такива, които я въодушевяват.

Очаквано, и в дома на Никол има вид на Стена на славата - кътче, където държи всички награди и мемоари от музикалните си достижения. Тя обаче не е на видно място, а главната й цел е да й припомня да прави оценка труда и триумфите си.

В дома има и уместно място за купони навън. Никол се майтапи, че басейнът може и да е най-малкият на света, само че е било същинско премеждие да бъде основан.

А над басейна Никол взема решение да сложи люлка, от която също обожава да се любува на Лос Анджелис. Това е нейното щастливо място, на което не помни за всички проблеми.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР