Фенове от цял свят пощуряха по България след публикация на

...
Фенове от цял свят пощуряха по България след публикация на
Коментари Харесай

Фенове на Мария Бакалова пощуряха по България след пост на актрисата

Фенове от целия свят пощуряха по България след обява на Мария Бакалова за националния празник Трети март. Нашето момиче в Холивуд споделя в обществените мрежи за епопеята на Шипка и разсънва любознанието на хилядите си почитатели към страната ни.

К
ъм поста тя поставя картини от сраженията, паметника на Шипка и свои фотоси в носия. Бакалова описа за славната история преди 143 години. Споделя и за борбата с безжизнени трупове разказани от Вазов. След изявленията феновете на Мария са изумени от историята на България,  за която в никакъв случай не са чували.  И са безапелационни, че тя би трябвало да бъде компаниите филмирана. Повечето от почитателите на Мария признава, че не са знаели за славното минало на родината й.

„ Изтръпнах до момента в който четях. Сега ще би трябвало да науча повече за този ден “, споделя почитателка. Друг се захласва по картините от борбата на Шипка и се интересува кой е създателят им, трети благодари за урока по история изявява предпочитание да пости страната ни, написа „ България Днес “.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР