Фенове на Локомотив се събраха пред община Пловдив с настояване

...
Фенове на Локомотив се събраха пред община Пловдив с настояване
Коментари Харесай

Фенове на Локо скочиха срещу отпускането на допълнителни средства за Колежа

Фенове на Локомотив се събраха пред община Пловдив с гледище за среща с кмета на града Здравко Димитров. 

" Поводът е предлагането 22 милиона лв. да се дадат на един компроментиран строител за довеждане докрай на един стадион на Източен. Кметът желае в края на мандата си да задължи с 22 милиона общинския бюджет за идващите години. Това заплашва редица обекти в града, в това число и нашия стадион.
 Гласуват 22,5 млн. лв. за изцяло довеждане докрай на Гласуват 22,5 млн. лв. за изцяло довеждане докрай на " Колежа ", разгласиха и доклад
Искаме финансов одит на строителството на този стадион на бул. Източен. Смятаме, че отпуснатите средства до момента биха били задоволителни за довеждане докрай на двата стадиона. Относно стадион " Локомотив ", в края на февруари ще излязат сметките и ще е ясна количествено- стойностната сметка. 
 Феновете на Локомотив желаеха среща с кмета на Пловдив Феновете на Локомотив желаеха среща с кмета на Пловдив
Смятаме, че нашият стадион е добър образец. Искаме да се направи одит и на нашия стадион и да се види къде какво е нужно, с цел да може два инфраструктурни плана да бъдат приключени. Днес е началото, ще забележим какво ще се случи. Нямаме упования. В взаимозависимост от това какво ще се случи, ще решим по какъв начин да действаме. 
 Фенове на Локомотив излязоха на митинг против кмета и блокираха Пловдив (видео) Фенове на Локомотив излязоха на митинг против кмета и блокираха Пловдив (видео)
Смятаме, че това е следващото безумство на кмета Здравко Димитров. Искаме да призовем всички пловдивчани да реагират. Колегите от Коматево споделят, че не желаят пари. На сесията на 9 февруари ще забележим какво ще създадат ", оповестиха " черно-белите " почитатели.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР