Фенове на Левски изпратиха писмо, адресирано до мажоритарния собственик на

...
Фенове на Левски изпратиха писмо, адресирано до мажоритарния собственик на
Коментари Харесай

Фенове на Левски настояват да им бъдат отговорени 8 належащи въпроса

Фенове на Левски изпратиха писмо, адресирано до мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков. В него те му задават 8 значими въпроса за бъдещето на отбора.

Ето каква е позицията на ентусиастите от " Форум Левски ":

" Безвремието на " Георги Аспарухов " би трябвало да спре на момента!

Дойде времето, когато нещата би трябвало да се кажат непосредствено, ясно и да се слагат основите за работлив разговор в интерес на обичания клуб. Защото не е срамно да сгрешиш, срамно е да се криеш. Не е срамно да поискаш помощ, само че би било срамно да останеш в историята като индивида, който не е направил всичко допустимо за Левски.

Ние, последователите от едноименния конгрес на Левски, желаем да изразим голямото си терзание от положението на обичания ни клуб и държим да получим неотложно отговори от мажоритарния притежател господин Наско Сираков на следните въпроси:
 Проектът за
Проектът за " Герена " бил неповторим и единствен подобен в света

От компанията на Диксън обясниха

1. Какво се прави в кратковременен проект за финансовото битие на клуба?

2. До каква степен са стигнали договарянията с евентуални спонсори?

3. С какъв брой евентуални спонсора се беседва? При сполучливо привършване на договарянията ще може ли да се подсигурява финансово поръчителство и за какъв интервал от време?

4. Какво се случва с Джо Диксън или тази страница към този момент е затворена?

5. Защо беше прекратена връзката с почитателите и не беше продължена линията на повсеместна пропаганда за помощ от страна на клуба?

6. Защо най-важният отдел след спортния, а точно маркетингът - на процедура не работи? Какво съставлява сега маркетинговият отдел на клуба? Защо маркетинговите акции в цифровото и физическото пространства са сведени до абсолютния най-малко, което води до нереализиране на опцията за спомагателни доходи?

7. Как ще наподобява футболен клуб Левски след 30.06.2021 и приключването на договорите на множеството от футболистите ни?

8. Има ли потребност от незабавна помощ и по кое време счита УС на Левски да я изиска, в случай че има потребност от такава?
 Джоузеф Диксън излезе с ново писмо, даде ултиматум на Левски!
Джоузеф Диксън излезе с ново писмо, даде ултиматум на Левски!

Чака Наско Сираков още 2 дни

Като едни от най-големите донори през годините (юбилея, 50 години от евротурнирите, спасяването на баскетболния клуб, както и голям брой начинания в интерес на клуба и последователите му, а също и миноритарни акционери), ние желаем да получим отговори на поставените въпроси. Смятаме, че тези отговори са извънредно значими за оцеляването на обичания ни тим.

Както Вие, господин Сираков, нееднократно отбелязахте - Левски не е Ваш, а на всички левскари! Фраза, гарнирана с заричане за бистрота. Очакваме я!

С почитание, Форум Левски "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР