Фенове използваха социалните мрежи за да организират „протест“ - „Да

...
Фенове използваха социалните мрежи за да организират „протест“ - „Да
Коментари Харесай

Фенове правят протест в защита на Нора Недкова

Фенове използваха обществените мрежи с цел да провеждат „ митинг “ - „ Да Върнем Нора Недкова във „ ВИП Брадър “.

Над 2000 души имат интерес към събитието, което би трябвало да се организира в Нови хан. Изненадващото изпъждане на плеймейтката, която Кулагин кръсти Маймун Пешо, разбуни духовете. Един от разигралите се сюжети за елиминацията й е, че татко й – предприемачът Николай Недков, е потопен в земята от позор и е настоял тя да напусне риалити формата.

„ Царицата е единствено една! “, гласи единственият досега коментар на изкусителката след края на присъединяване й.

Снощи, по лично предпочитание, танцьорката Яна се сбогува със съквартирантите. Причината - един от синовете й има здравословни проблеми и тя би трябвало да е до него. Предполага се, че обстановката е сериозна, защото Големия брат категорично забрани на останалите в шоуто да разясняват случилото се. Половинката й – предприемачът Петко Димитров, продължи присъединяване си.

Рапърът Ванко 1 също е заплашен от бърза елиминация, защото Съвет за електронни медии ревизира сигнали против него. Първи против Иван Главчев, както е изпълнителят по паспорт, се оповестиха от клуб „ Не Си Сам(а) “. Те разгласиха отворено писмо, в което стачкуват някогашен пандизчия да бъде показван като ВИП личност.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР