Фенклубът на Нюкасъл за поредна година ще организира Новогодишно парти.

...
Фенклубът на Нюкасъл за поредна година ще организира Новогодишно парти.
Коментари Харесай

Фенклубът на Нюкасъл организира Новогодишно парти в три града

Фенклубът на Нюкасъл за поредна година ще провежда Новогодишно празненство. Тази година има и оригиналност, защото ще има дебютни празненства в градовете Варна и Бургас.

Ето и програмата:

София: 13:00 часа в “Гарвана и Гюлето” стартира шампионата по джаги, дартс и билярд против фенклуба на Арсенал България. За спечелилите ще има награди от фенклуба. Всеки искащ да се запише в някой от тимовете и съответен спорт е добре пристигнал за контакти Методи Ангелов 0882036733!

В заведението има кутия за подаяние на не държавната организация “Animal resque” която по самодейност на Арсенал България ще подкрепим и ние от ФК Нюкасъл България, както и нашите другари от Дортмунд България и строителна компания “Хекатон”.

След това от 17:00 часа ще се гледа дуелът на Нюкасъл като посетител на “Емирейтс” в следващ мач от Висшата лига.

След мача от 19:30 часа има непокътната маса в заведение 1516 за вечеря и от 23:30 непокътнати места в Рок Бар MAZE за край на мача, където ще имаме 15 % отстъпка!

Във Варна мястото е познато - бар “Черната Овца” или прочут като Златна Варна на бул. “Княз Борис 1 “ 62.

Там на място ще се тегли лотария с награди за членовете на фенклуба и от 17:00 часа ще се гледа мача против Арсенал. За детайлности Стоян Вергиев 0885227727

В Бургас още веднъж “Старият Капитан” - ул. ”Екзарх Йосиф” 4, ще бъде хазаин на томболата с награди за всички членове на фенклуба и мача от Висшата лига! За детайлности Стоян Вергиев 0885227727.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР