Фенербахче поиска от феновете да помагат финансово покрай сделката за

...
Фенербахче поиска от феновете да помагат финансово покрай сделката за
Коментари Харесай

Фенербахче моли феновете за пари покрай сделката с Йозил

Фенербахче изиска от почитателите да оказват помощ финансово около договорката за привличането на Месут Йозил. Клубът има задължения в размер на към 520 млн. евро, а самият халф ще взима заплата от към 14,6 млн. евро. По тази причина президентът на клуба Али Коч е решен да набере средства посредством SMS-и. Идеята е ентусиастите да пращат известия, като всяко едно ще е на стойност 2 евро.

“Продължавайте да ни подкрепяте, ние разчитаме на вашата финансова поддръжка - съобщи босът на “фенерите”. - В деня на подписването на контракта с Йозил ви апелирам да счупите върха в SMS акцията. 300 хиляди, 500 хиляди или милион известия. Тази поддръжка ще ни помогне. И тогава съм сигурен, че ще отидете да си купите тениски с името Йозил ".

По този метод клубът се надява да събере към 2 милиона евро. Фенербахче чака също, че ще бъде събрана забележителна сума от продажбата на фланелки с името Йозил.

Touchdown in Istanbul...
— Mesut Özil (@MesutOzil1088)
Очаква се международният първенец да бъде разгласен за състезател на клуба публично във вторник. Той идва като свободен сътрудник от.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР