Фен клубът на Локомотив (Пловдив) взе отношение по темата стадион

...
Фен клубът на Локомотив (Пловдив) взе отношение по темата стадион
Коментари Харесай

Фенове на Локо до кмета на Пловдив: Докога ще се толерира един скандален от икономическа и юридическа гледна точка проект?

Фен клубът на Локомотив (Пловдив) взе отношение по тематиката " стадион Христо Ботев ". Ето какво послание бе оповестено във " Facebook " страницата на организацията:

„ До господин Здравко Димитров, кмет на Пловдив
До пловдивската общност

Вчера за следващ път станахме очевидци на обезверените напъни на една самозабравила се група хора да вкара в дневния ред на институциите и обществото нездравословен и изопачен план за спортно оборудване.

Ние питаме:

Докога ще се толерира един абсурден от икономическа и юридическа позиция план, по който се дължат стотици хиляди левове концесионни такси и неустойки и който от дълго време трябваше да е преустановен по отминалост?

Докога ще се дава естрада на частните щения на продънено сдружение, погълнало като черна дупка милиони левове непознати пари и част от най-мащабната финансова машинация в новата ни история? Не му ли стига на това сдружение, че огромна част от задълженията му бяха преструктурирани и обезценени?

Ние, последователите на Локомотив, горди пловдивчани и редови данъкоплатци в правова страна, имаме учредения да пожелаеме отговор на поставените въпроси. Ние обичаме града си и със спортните, културните и благоустройствените мероприятия, проведени от нашата общественост, непосредствено способстваме за възстановяване на неговия образ.
На два пъти през последните години сдружения на последователи заставаха отпред на футболния клуб и излизаха с чест от тази отговорност на жестока цена. Ние посрещнахме предизвикването на ръководство от последователите с достолепие, за разлика от други.
От тази позиция питаме докога ще се обръща внимание на паразитиращи субекти, които освен че не дават добавена стойност към града ни, а смятат че всеки им е задължен, тъй като са гласоподаватели, каквито всички сме.

Ако общината и страната ще удовлетворяват настояванията на един тим, не би ли трябвало да демонстрират същото отношение към останалите три клуба в Пловдив? Със същите причини ние можем да претендираме общината да ни подари имота, където се намират спортните обекти на Локомотив Пловдив, като организираме „ импровизиран “ митинг.

Вярваме, че новата градска администрация няма да се подаде на морално нечистоплътните опити и внушения, които се натрапват, нито в първите дни на своето ръководство, нито за целия период на мандата си.

Настояваме за господство на закона и бистрота, еднообразно отношение и еднакъв старт за всички пловдивски клубове. При неналичието на такива ни очаквайте в центъра на Пловдив, където сме вкъщи си, в отбрана на законните права и ползи на всички нас! “

efbet Лига 16 кръг, петък 8 ноември  Локомотив (Пловдив) 2:0краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР