Фелисити е планирала цялото си бъдеще.... След като сестра ѝ

...
Фелисити е планирала цялото си бъдеще.... След като сестра ѝ
Коментари Харесай

Време за четене: Хартиени сърца

Фелисити е възнамерявала цялото си бъдеще....

След като сестра ѝ е избягала от у дома, върху нея е легнала цялата тежест на упованията на майка ѝ. Затова тя е вложила всичките си старания в това да има отличен триумф, както и да икономисва за колежа.
 Любимият серум за мигли на Меган Маркъл ще разкраси и твоите мигли Edna предлага Любимият серум за мигли на Меган Маркъл ще разкраси и твоите мигли
Само че от време на време най-хубавите неща в живота са тези, които не сме възнамерявали да се случат. Както когато Фелисити среща маскиран непоз­нат, до момента в който взе участие като доброволка в благотворителен бал с маски.

Тя сигурно не си е представяла, че той ще флиртува с нея и сигурно не е очаквала, че непознатият ще се окаже Алек – един от музикантите на световно­известната група „ Хартбрейкърс “.

Но тогава Фелисити разкрива шокираща фамилна загадка и тя, дружно с Алек и двама нейни другари поемат на път, с цел да намерят сес­тра ѝ.

А младото момиче ще открие, че непредвидените промени намират собствен метод да се случат тъкмо когато имаш най-голяма потребност от тях…

 книга ИК " Ибис "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР