Феликс Оже-Алиасим се подготвя доста усърдно за предстоящата защита на

...
Феликс Оже-Алиасим се подготвя доста усърдно за предстоящата защита на
Коментари Харесай

Оже-Алиасим тренира с братовчеда на Надал


Феликс Оже-Алиасим се приготвя много старателно за идната отбрана на купата на ATP 500 шампионата в Ротердам. Канадецът е в академията на Рафаел Надал в Майорка, където ще тренира през идващите няколко дни, преди да се насочи към Нидерландия.

Партньор на международния №7 във вчерашната подготовка бе Надал. В случая обаче не става дума за рекордьора по трофеи от Големия шлем, а за един от неговите братовчеди – Жоан. От два къси клипа, оповестени в обществените мрежи, излиза наяве, че младежът явно има спортния дух на своя популярен родственик. Макар сесията с Оже-Алиасим да е единствено подготвителна, Жоан не пести старания против канадеца, като в един миг пласира отличен минаващ удар по диагонала.

Престоят в Австралия предишния месец не мина по проектите на Оже-Алиасим. Той отпадна още в първи кръг на ATP 250 шампионата в Аделаида, след което претърпя изненадващо проваляне от Иржи Лехечка на осминафинала на Australian Open. След Ротердам канадецът ще играе на ATP 250 шампионата в Доха (20-26 февруари), след което ще се изяви и на ATP 500 конкуренцията в Дубай (27 февруари – 4 март), преди да се насочи към Съединени американски щати за Мастърс шампионатите в Индиън Уелс и Маями.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР