Федерико Киеза ще отсъства от терените за около седем месеца,

...
Федерико Киеза ще отсъства от терените за около седем месеца,
Коментари Харесай

Кошмар за Юве и Скуадра Адзура - контузията на Киеза ще го спре и за Мондиала в Катар

Федерико Киеза ще отсъства от терените за към седем месеца, разкриха от пресслужбата на Ювентус, откакто италианският нападател претърпя интервенция на коляното.

" Старата госпожа " показа в изказване преди първия съдийски сигнал на дербито с Милан, че Киеза е бил опериран в Инсбрук за реорганизация на кръстна връзка в лявото му коляно.
 Тежка травма постави завършек на сезона за Федерико Киеза
Тежка травма постави завършек на сезона за Федерико Киеза

Ще е отвън терените за към 6 месеца

" Операцията мина сполучливо. Очакваният интервал за възобновяване е към седем месеца ", оповестиха от Юве. Киеза напусна терена на " Олимпико " през първата част при трагичния поврат над Рома с 4:3 преди две седмици, не дълго откакто се завърна на терените след интервал в лазарета заради мускулна контузия.

23-годишният футболист ще пропусне мачовете на Италия за вероятно класиране на Мондиала в Катар посредством плейофи, които започват с дуел против Северна Македония в края на март. Отсъствието му ще бъде огромен удар за селекционера на " Скуадра Адзура " Роберто Манчини, откакто бе една от звездите при триумфа на италианците на Евро 2020 предишното лято.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР